Spor

Uğurcan Çakır: Lider olmak çok güzel

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe müsabakasını kazandıkları düşüncesince bahtiyar olduklarını belirterek, “Namağlup biçimde ilerliyoruz. Bu maçın ağıt kazanması düşüncesince Göztepe müsabakasını yenmemiz gerekiyor. Bir şeyler anlatmak düşüncesince

Uğurcan Çakır: Lider olmak çok güzel
17-10-2021 23:59

Uğurcan Çakır, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe müsabakasının arkası sıra meydana getirdiği açıklamada, karşılaşmayı doğrultmak ve önder olmak talebiyle pik başladıklarını belirterek, “Gerçekten Fenerbahçe'yi yenmek, önder olmak istiyorduk. Bizim düşüncesince ehemmiyetli müşterek fırsattı, er müşterek gol yedik. Ondan sonraları oyunu dengeledik. Kırmızı karttan sonraları da oyunun ağız ağıza hakimi bizdik. Çok mutluyuz, taraftarlarımıza bağış olsun. Çok güzel desteklediler. Takım biçiminde önder olduğumuz için, galip geldiğimiz düşüncesince çok mutluyuz. Lider olmak çok güzel çok hususi müşterek duygu. Taraftarlarımız bugün çok iyiydi. Onlara kolbastı oynayarak ıvır zıvır müşterek eder özgülemek istedik. Onlara bağış olsun” dedi.

“SAKATLIKLAR İSTEMEZSEK DE OLUYOR”

Uğurcan, yaşanmış olan sakatlıklarla ilişik adına ise şunları söyledi:

“İyi müşterek kadromuz var. Oynayanlar derece oynamayanlar da değerli. Herkese talih geliyor. Sakatlıklar oluyor. Olmasın isteriz fakat oluyor. Onların adına oynayan ihvan ellerinden geleni yapacaktır. İyi müşterek kadromuz var. Bu yengi bizi kadro olma amacında hızlandırdı.”

“ALTAY İLE MİLLİ TAKIMDA REKABET İÇİNDEYİZ AMA O BENİM ARKADAŞIM”

Fenerbahçe kalecisi Altay ile arkadaşlığıyla ilişik adına ise Uğurcan Çakır, şu ifadeleri kullandı:

“Altay benim arkadaşım. Milli takımda rakebat halindeyiz fakat o benim arkadaşım. O oynadığı devir ego onu desteklerim, ego oynadığım devir o beni destekler. Medyada çıkanları sert okumuyorum. Bugün rakiptik, savaşım ettik ama, ulusal takımda arkadaşız. Milli kadro çok hususi müşterek yer. Kim oynarsa oynasın orada mevcut olmak caba çok özel. Ülkemizin formasını giymekten çok gururluyum. Altay da bence bire müşterek halde hakeza düşünüyordur.”

“BİR ŞEYLERİ KONUŞMAK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN”

Her maçtan galip boşanmak istediklerini kail Uğurcan, “Büyük maçta galip doğmak kadro olmamızı az buçuk elan hızlandırıyor. Namağlup halde ilerliyoruz. Bu maçın ağıt kazanması düşüncesince Göztepe müsabakasını yenmemiz gerekiyor. Bir şeyler beyan etmek düşüncesince elan çok er fakat değme maçtan galip boşanmak istiyoruz” sanarak konuştu.

“HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ”

Hakem Ali Şansalan ile yaşamış olduğu diyaloğu da özetleyen Uğurcan Çakır, “Bence çok güzel müşterek karşılaşma yönetiyordu. Ben de ‘etkilenecek müşterek nesne yok’ dedim. İzle, şayet hakkımızsa kılıç hakkımız olanı istiyoruz. Hakkımız değilse doğrusu bizlere çalmasın. Benim derdim düşüncem o. Hakeme de anca söyledim. Sonra baktı, kararını verdi” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?