Spor

Trabzonspor’dan ‘Halis Özkahya’ açıklaması: Utanıyoruz!

Trabzonspor Kulübü’nden meydana getirilen açıklamada, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında defans oyuncusu Hüseyin Türkmen’e yayınlanan al büyük ve maçın hakemi Halis Özkahya’nın yönetimine aksülamel gösterildi.

Trabzonspor’dan ‘Halis Özkahya’ açıklaması: Utanıyoruz!
28-09-2021 22:09

Bordo-mavili kulübün resmi genel ağ sitesinden, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’nun imzasıyla meydana getirilen açıklamada, şu şekilde denildi:

“Dün oynadığımız Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında, futbolcumuz Hüseyin Türkmen’e al kartpostal göstererek yarışmanın seyrine aracısız bulaşık fail Halis Özkahya karşı baştan açıklama etme gereği doğmuştur. Kulübümüz; 7 Mart 2020 Cumartesi haset oynadığımız Gaziantep FK karşılaşmasında Abdülkadir Ömür’ün nizami golünü silme ederek futbolcularımızın emeğine, camiamızın sevincine ve kulübümüzün kasasına delik çalı Halis Özkahya karşı meydana getirdiği açıklamada ‘Türk futbolunun beniz karası’ nitelendirmesinde bulunmuş ve devamında ‘O ilkin kazanmak üzere, MHK arasında birlikte apayrı kişi, takım yahut zümreye ilişkinlik hisseden hepsi Türk futbolundan çabucak el çektirilmeli ve savma edilmelidir!’ demiştir. Özellikle bilinmesini isteriz ki; tahminî 570 günce sürenin peşi sıra Halis Özkahya’yı baştan Trabzonsporumuzun maçına ödeme cüreti yayınlayan MHK utanmasa bile, biz Trabzonspor Kulübü şekilde yaptığımız bu açıklamanın doğruluğundan, haklılığından ve birlikte el henüz kâffesi Türkiye’nin gözleri uğrunda tescillenmesinden utanıyoruz!”

“FUTBOL AİLESİ ADINA UTANIYORUZ”

‘Futbola himmet sağlayan hepsi adına, ortalık içi ve ortalık haricinde karşı teri döken kâffesi ayak topu ailesi hesabına utanıyoruz!’ ifadelerinin toprak almış olduğu açıklamada, “Bizler düşüncesince evvel oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında Hüseyin Türkmen’i nahak birlikte al kartla aldatmaca dışı bırakarak birlikte el henüz futbolcularımızın emeğine, camiamızın sevincine ve kulübümüzün kasasına delik çalı ‘Türk futbolunun beniz karası Halis Özkahya’ hemen birlikte figürandan gayr değildir. Kulübümüz; gene bire birlikte tarihte meydana getirdiği açıklamada ‘Trabzonspor Kulübü şekilde mücadelemiz bu sistemle, bu sistemin ahlaksızlık çarkını döndürmeye etkin odaklarla ve rastgele birlikte çarkın ortamında kendine toprak edinmiş alçak ve cimri bireylerledir!’ demiştir. Tekrar ediyoruz; Trabzonspor Kulübü şekilde bizim kavgamız hırsızları barındıran, kollayan, güçlendiren ve kullanan bu zihniyetledir. Yüzüne tükürülmesine karşın ‘Ya Rabbi Şükür’ diyecek denli utanmaz insanlarla ve hâlâ bu müşterilerini yargıcı topluluğu arasında barındıran ışıksız odaklarladır” denildi.

“ALÇAKÇA PLAN YAPAN BİRİLERİ VAR”

Kapalı kapılar peşine saklanıp sefihane tasar karşıcı birilerinin olduğuna aksan meydana getirilen açıklamada, “Bizler biliyor ve görüyoruz ki; Halis Özkahya bu meslek arasında bekâr değil. O’nu görevlendiren, O’nu harekete geçiren, O’nu yönetmen ve yönlendiren bazıları var. Bu ışıksız meslek arasında kendine toprak edinmiş, Trabzonspor'un yükselişine engel vurmaya etkin ve gizli kapılar peşine saklanıp sefihane projeler karşıcı bazıları var. Ancak, onlar da bilmeli ki; Karşılarında yönetimiyle, beceri direktörüyle, futbolcusu ve taraftarıyla yegâne canevi bökelik uğrunda ilerleyici birlikte Trabzonspor topluluğu var! Herkesi iri birlikte cankulağı bu gerçekleri anlamaya çağırma ediyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerine toprak verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?