Spor

Trabzonspor'da Siopis ve Denswil: Hep birlikte başarıya imza atacağız

Trabzonspor’da transferin sonuç günlerinde takıma eklenen Manolis Siopis ve Stefano Denswil, zaman böylelikle baştan sona birlikte başarının dibine imza atacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da Siopis ve Denswil: Hep birlikte başarıya imza atacağız
30-09-2021 15:39

Bordo-mavililer, aktarma sezonunun akıbet günlerinde takıma eklenen Manolis Siopis ve Stefano Denswil için, Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da katılımıyla imza töreni düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde meydana gelen imza töreninde mütekellim Ağaoğlu, “Siopis on paralık ecnebi gözükmüyor, profilden bakınca koku alma organı ve kulak bu toprakların evladı gibi. Aslında filhakika bu takıma katılan, bu takımın forması düşüncesince arak döken gelişigüzel aktör bizlerden biri, içimizden biri. Onun düşüncesince en önce gelişigüzel dü oyuncumuza da ‘hoş geldin’ diyorum. İki oyuncuyu da filhakika yakından tanıyoruz. Denswil’in Serie A’da ki performansı o mevkide bulunan ihtiyacımızı giderecek ihtiyacımızı karşılayacak. Ve Trabzonspor’un şampiyona savaşı verdiği bu kızgın süreçte bizlere baş döndürücü iri katkılarda bulunacağına inandığımız bir oyuncu. İnşallah bu kiralık süreci önümüzdeki mevsim ve izleme fail sezonlarda da kulübümüzün oyuncusu şekilde bitmeme yol açmak arzusundayız. Yani bu yalnızca bir başlangıç. Siopis’i filhakika Alanyaspor’dan tanıyoruz. Sevdiğimiz, beğendiğimiz, sempatik, erke dolu, ekibi düşüncesince savaşan, kavgacı bir oyuncu. Bizim bu süreçte gelişigüzel oyuncuya, gelişigüzel profile iri ihtiyacımız mevcut ama; ehemmiyetli bulunan elbette ki Trabzonspor’un karakterini, Trabzonspor’un yapısını, Trabzonspor’un felsefesini hazımlı oyuncularla birlikte yola bitmeme etmemiz. Bu açıdan da namına güvenimiz sonuna derece var. Aslında dobra oldu. Bakasetas da yabancılık çekmemiş oldu. Kendisi de baş döndürücü sevilmiş olduğu filhakika ulusal takımdan da arkadaşı ve kaptanı bulunan Bakasetas ile birlikte Trabzonspor’un şampiyona mücadelesinde arak dökecek. İnşallah onunla da etraflıca seneler gelişigüzel daim birlikte bu takımın başarısı için, bu arada dal omuza ve taraf yana uğraş edeceğiz” dedi.

“SEZON SONUNDA BAŞARININ ALTINA HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

‘Her dü oyuncularının da karakterlerini ve hile felsefelerini baş döndürücü açıkça kupkuru şekilde ortaya koyduğunu kaydeden Ağaoğlu, şöyleki bitmeme etti:

“Ümit ediyorum ki mevsim böylece da gelişigüzel daim birlikte kulübün adalet ettiği, toplumun adalet ettiği, taraftarların adalet etmiş olduğu başarının dibine gelişigüzel daim birlikte imzamızı atacağız. Kupa değil kupalarla bu sezonu süslemek, bu sezonu taçlandırmak en iri hedefimiz. Zor bir mevsim geçiyor, hepsi elden çabucak bunun farkında. Özellikle dip karşılaşma trafiklerinden ötürü yaşanmış bulunan sakatlıklar enli kadronun ehemmiyetini bir defa şimdi ortaya çıkarıyor. Trabzonspor şekilde tığ bu mücadelenin içinde en çelimli kadroya, en çelimli ekipman olmanın ötesinde en çelimli karakterli oyuncularla bu mücadelenin içinde toprak alıyoruz. umut ediyorum ve inanıyorum ki mevsim böylece da etraflı oyuncularımızla beraber, taraftarımızla, camiamızla bu arada adalet ettiğimiz arzuladığımız ve etraflıca zamandır beklediğimiz başarının dibine imzamızı atacağız.”

SIOPIS: BÜTÜN HEDEFLERİ BERABER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Manois Siopis ise imza töreninde icra ettiği açıklamada, “Öncelikle bu kulübün bir parçası olmaktan ötürü baş döndürücü mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza aktarma dair ve bana güvendikleri düşüncesince teşekkürname buyurmak istiyorum. Başkanım filhakika benden bahsederken beni benden şimdi dobra tanıdığını anlatım etti. Bu mevsim ehemmiyetli hedeflerimiz var, umuyorum gelişigüzel daim birlikte bu etraflı hedefleri bu arada gerçekleştireceğiz” diyerek konuştu.

DENSWIL: BAŞARININ BİR PARÇASI OLABİLİRSEM MUTLU HİSSEDECEĞİM

Stefano Denswil ise arkadaşı Siopis ile benzeri duygulara, benzeri düşüncelere cemaat bulunduğunu belirterek, “Siopis ile ayrımsız düşünceleri paylaşıyoruz. Yaklaşık bir aydır buradayım ve burada olduğum müddet süresince hepsi beni evimde hissettirdi. Transfer sürecimde bana asistan bulunan her insana baş döndürücü teşekkürname buyurmak istiyorum. Bu mevsim kusursuz bir ekipman oluşturuldu. Hangi kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün tarihinin farkındayım. İstanbul takımlarına huzur verdiği mücadele, kazanılmış olduğu nice şampiyonluğun farkındayım. Biz bu mevsim amacımızın şampiyona bulunduğunu biliyoruz. Şampiyonluk uğrunda taraftarımızla ve bizlere dayanak noktası olacak etraflı dayanak noktası unsurlarıyla birlikte gelişigüzel daim bu arada bu başarıyı istihsal buyurmak düşüncesince uğraş vereceğiz zaten. Ben de şayet bu başarının bir parçası olabilirsem kendimi baş döndürücü bahtiyar hissedeceğim” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin arkası sıra Siopis ve Denswil 1000’er skor bordo-mavili kulübün toy mevsim formalarından satın aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?