Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından notlar

Trabzonspor, Süper Lig’in 9'uncu haftasında alanında Fenerbahçe ile üzerine karşıya geldi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından notlar
17-10-2021 21:13


AVCI’DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısına ligde sonuç oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Kayserispor maçındaki geçmiş 11’inden 5 değişik insan ile çıktı. Deneyimli beceri eş savunmada Ahmetcan’ın namına yaşlı cezasını bitiren ve takıma dönen Hugo’ya, sol bekte İsmail’in namına Denswil’e, itidalli sahada Siopis’in namına Berat’a, sakatlığı mevcut Hamsik’in namına Abdülkadir Ömür’e, ileri uç oyuncusu hattında ise Cornelius’un namına Djaniny’e biçim verdi. Sakatlıkları mevcut Abdulkadir Parmak, Koita ve Hamsik kadroda arazi almadı.


HUGO VE HÜSEYİN FENERBAHÇE MAÇIYLA TAKIMA GERİ DÖNDÜ

Trabzonspor’un Süper Lig’in 6’ncı haftasında deplasmanda oynadığı İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında görmüş olduğu al yaşlı dolayısıyla Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor karşılaşmalarında biçim giyemeyen defans oyuncusu Vitor Hugo, Fenerbahçe karşılaşmasıyla takıma gelişememiş döndü. Ayrıca Alanyaspor mücadelesinde ikinci solgun karttan al yaşlı ile oyundan ihraç edilen ve Kayserispor karşılaşmasıyla cezasını bitiren müşterek apayrı defans oyuncusu Hüseyin Türkmen de Fenerbahçe maçıyla takıma döndü. Avcı, Hugo’ya geçmiş 11’de fariza verirken, Hüseyin ise redif kulübesinde arazi aldı.


HAMSIK RİSKE EDİLMEDİ

Ülkesinin ulusal takımında yaşamış olduğu günah sonrası Trabzon’da MR’ı çekilen ve sağlıklı ayak gelişememiş adalesinde tevettür ile ödem belirleme edilen itidalli ortalık oyuncusu Marek Hamsik, Fenerbahçe karşılaşmasında riske edilmedi.


DORUKHAN KADRODA

Trabzonspor’un yaz nakil zamanında ekibine katmış olduğu ve yaşamış olduğu sakatlıklar dolayısıyla bu zaman elden 5’inci haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde 8 çağ biçim giyen Dorukhan Toköz, tedavisinin tamamlanmasıyla Fenerbahçe maçının kadrosunda arazi aldı.


AYIN OYUNCUSU ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU

Trabzonspor’un Resmi Fan Token Partneri Socios.com ile yürüttüğü ‘$TRA Ayın Oyuncusu Ödülü’ Ağustos ve Eylül ayları düşüncesince sonuçlandı. Socios.com uygulaması üstünden gelişigüzel ay, $TRA Fan Token sahiplerinin oylarının belirlediği ‘$TRA Ayın Oyuncusu Ödülü’ unvanının Ağustos ve Eylül 2021’deki kazananları Anthony Nwakaeme ve Anastasios Bakasetas oldu. Oyunculara kendileri düşüncesince hazırlanmakta olan hususi $TRA plaketlerini maç evveliyat Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu arz etti.


FENERBAHÇE’DE 4 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe beceri direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor karşısına, ligde sonuç oynadıkları Kasımpaşa maçındaki 11’inden değişik adına 4 isimle çıktı. Pereira, savunmada Serdar Aziz’in namına Novak’a, itidalli sahada Muhammed’in namına Osayi-Samuel’e, atılım hattında ise Berisha’nın namına Mesut’a, Serdar Dursun’un namına de Valencia’ya fariza verdi.


TARAFTARLARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçe karşılaşmasına koyu dikkat gösterdi. Günler öncesinden belirlenen kapasitedeki biletlerin tamamını tüketen bordo-mavili taraftarlar, doruk savaşı verdiği rakibi karşısında takımlarını bekâr bırakmazken, bu zaman da geçmiş defa tribünleri müsaade sunulan kapasitesinin tamamını doldurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?