Spor

Sivasspor'dan Ahmet Nur Çebi'ye hakem cevabı

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin hakemler ile ilişik meydana getirdiği açıklamalara yanıt vererek, 'Maça saatler kaldığında kimesne aba altından kazık göstermesin' ifadelerini kullandı. 

Sivasspor'dan Ahmet Nur Çebi'ye hakem cevabı
01-10-2021 18:39
Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin hakemler ile ait meydana getirdiği açıklamalara yanıt vererek, "Maça saatler kaldığında kimesne aba altından direk göstermesin" ifadelerini kullandı. 

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş maçı evveliyat rakip takımın başkanı Ahmet Nur Çebi'nin hakemlere müteveccih açıklamalarını değerlendirdi. Kulüpten meydana getirilen açıklamada şu ifadelere arazi verildi:

"Çok sevdiğimiz, ortak eski Kulüpler Birliği Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi'nin ortak gazeteye verdiği hususi demeçte, 'Sivasspor ile oynayacağımız maçta gözüm ağız ağıza hakemler üstünde olacak. Lig ortada elhak detaylı kıymetlendirme gerçekleştirmek düşüncesince hazırlanıyorum. Bu pik Yaşar Kemal Uğurlu ve yardımcıları atanmış. Hepsi titiz ve adaletli olacak! Haksızlık istemiyoruz. Hakkımızı kimsenin yemesine tahammülümüz yok. Bu saatten sonradan hakem yönetimleri ile şahsen ilgileneceğim" açıklaması tarafımızca; hakemleri güzel niyetle uyarmaktan ziyade, onların edisyon dibine alınmasına faktör olacak ortak izah namına yorumlanmış ve bizi erinçsiz etmiştir.

Bu çeşit açıklamaların, maçın atmosferini müspet etkilemesi düşünülemez, bilakis huzursuz ortak yassı oluşmasına faktör olabilir ve Türk futboluna tek ulama sağlamaz. Maçın oynanmasına saatler kaldığında kimesne aba altından direk göstermesin. Cumartesi akşamı çabucak futbolun ve ortaya konulmuş olan mücadelenin konuşulacağı, alan dışı etkenlerden kimsenin imdat ummayacağı teklifsizce ortak yarışma dilek ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?