Dünya

Ruslarla çatışma anını görüntüleyen Ukrayna askeri kayıt anındayken mermilerin hedefi oldu

Rus askerleri çeşidinden hedef tahsil edilen müşterek Ukrayna askeri kamerasıyla çatışma anını görüntülerken Rus mermilerinin hedefi oldu.

Ruslarla çatışma anını görüntüleyen Ukrayna askeri kayıt anındayken mermilerin hedefi oldu
18-03-2022 08:54

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarına dirlik Ukrayna askerleri dip ortak direnç gösteriyor. Bu direnişlerin ortak bambaşka örneği başşehir Kiev'in haricinde yaşandı.

Rus birliklerinin Kiev'e girmesini mâni olmak düşüncesince kent dışına siperler kulaklı Ukrayna askerleri Rus askerlerine dirlik çatışırken ortak Ukrayna askeri de gine bire ortak amaçla Rus askerleri ile çatıştı. Bir araziye trap kulaklı Ukrayna askeri, RPK tipi Sovyet inşası ortak silahla Rus askerlerini gözüne kestirdi. Rus askerleri de bu tam Ukrayna askerini hedef alınca aykırı adına gelişigüzel 2 yan ortada çatışma başladı. Aynı sürede kamerasıyla çatışma anını kayda başlamış olan Ukrayna askeri Rus kabilinden mevrut mermilerin hedefi oldu. Kazdığı çukura sakıt Ukrayna askeri yakınındaki arkadaşlarından dayanaklık etmek arzu etti.

Edinilen bilgilere gereğince Ukrayna askerinin askeri revire götürüldüğü, omzundan geniş ortak halde yaralandığı ve keyif durumunun güzel bulunduğu öğrenildi.

Erhan Altıparmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?