Dünya

Rıza Zarrab, ABD’de yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'de 2016 senesinde tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra boşaltma edilen Rıza Zarrab'ın toy yaşamı yıllar sonra ortaya çıkarken, Aaron Goldsmith ismini düzlük Zarrab'ın müşterek binicilik merkezi kurduğu öğrenildi.

Rıza Zarrab, ABD’de yıllar sonra ortaya çıktı
22-10-2021 21:38

ABD'de Mart 2016'da esmer servet ibra suçundan tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra boşaltma edilen Rıza Zarrab yıllar sonra ortaya çıktı. Serbest kalmasının arkası sıra senelerce meydanda bâtın Zarrab'ın Florida eyaletinde yaşamış olduğu ve ismini Aaron Goldsmith adına değiştirdiği öğrenildi. Zarrab'ın ayrıca, Next Level Performance isminde müşterek binicilik merkezi kurduğu bilgisine ulaşıldı. Söz konusu bilgiler, PS Dressage isminde müşterek genel ağ sitesinde Next Level Performance'ı tanıtıcı müşterek sav hazırlamasıyla ortaya çıktı. Haberde, Zarrab'ın binicilik merkezini 19 Haziran 2021'de Florida'nın güneyinde kurduğu tabir edilerek, emektar müşterek pedagog bulunan Madeleine Bendfeldt'in açıklamalarına toprak verildi. Bendfelt, 2 ay ilkin Almanya'da Sonata ile beraberce idman düşüncesince Aaron Goldsmith'in yanına geldiğini belirtirken, haberde ayrıca, Next Level Performance'ın dünkü ve inovatif müşterek terbiye merkezi olduğuna nazarıitibar çekildi. Haberde, “Belirli sayıda biniciye görev verici bu kavuşum dizaynı aşırı üstün. Merkezin kurucusu ve sahibi Aaron Goldsmith, biniciliği müşterek ahir seviyeye giymek düşüncesince binicilere lüzumlu malzemeleri ve ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyledi” ifadeleri de toprak aldı.

Haberde, Goldsmith adıyla toprak düzlük Zarrab'ın da ifadelerine toprak verilirken, başta şu ifadeler nazarıitibar çekti:
“Neredeyse 20 senedir bu sektördeyim, genel anlamda sıçrama üstüne çalışıyordum. Şimdi ise at terbiyesi mevzusuna eğilmeye başladık. Allah'a şükür arkamdaki kadro aşırı iyi, Sonata'yı ilkin gördüğümde içimden müşterek ahenk kusursuz müşterek at bulunduğunu söylemişti. Atın yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnteratım ve tabii Caroline Roffman da onu geliştirerek kusursuz müşterek iş çıkardı. Bizi destekleyen her insana teşekkürname ederim. Sonata hususi müşterek at, müşterek ahir amacım onun doğacak yılki Dünya Şampiyonası'nda ABD'yi anabolizma ettiğini görmek.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?