Spor

Rıza Çalımbay: Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz

Demir Grup Sivasspor'da uygulayım yönetmen Rıza Çalımbay, Fraport TAV Antalyaspor maçı ile ilgili, 'Bütün tedbirlerimizi alacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tek maksadımız bu' dedi.

Rıza Çalımbay: Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz
11-10-2021 22:28
Demir Grup Sivasspor'da beceri yönetmen Rıza Çalımbay, Fraport TAV Antalyaspor maçı ile ilgili, "Bütün tedbirlerimizi alacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tek maksadımız bu" dedi.

Teknik yönetmen Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçı hazırlıklarıyla ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de Fraport TAV Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarını fevk üstüne üstlük özlük alanlarında oynayacaklarını kail Çalımbay, "İki maçı da elleme halde bitirmemiz gerekiyor. Bundan sonraları telafisi sıfır maçlar oynuyoruz. Hepimiz bunun farkındayız. İyi bir iklim yakaladık. Bunu bitmeme ettirmemiz gerekiyor" dedi.

"KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Kendi evlerinde oynadıkları maçlarda taraftara aşırı gerekseme duyduklarını kail Çalımbay, "Az sayıda taraftarımızın gelmesi bizim düşüncesince dezavantaj oluyor. Fraport TAV Antalyaspor maçıyla beraberce taraftarımızı kazanmamız gerekiyor. Onlarla bu arada aşırı elleme başarılar yakalayacağız. Fraport TAV Antalyaspor'da bir çalıştırıcı değişikliği oldu. Onlar da pik elan ayrı ayrı çıkabilirler. Bizim aşırı müdebbir olmamız gerekiyor. Bütün tedbirlerimizi alacağız. Kazanmaktan da başka bir şey düşünmüyoruz. Tek maksadımız bu. Çok çalışmamız gerekiyor. Hepsini yapacağız. Takımıma güveniyorum. Milli takımlarından mevrut arkadaşlarımız da hastalıklı dönmezlerse mükemmel ekip biçiminde maçımıza çıkacağız. Maçı doğrultmak düşüncesince ne gerekiyorsa yapacağız" diyerek konuştu.

"A MİLLİ TAKIMIMIZ BU MAÇLARI KAZANABİLECEK GÜÇTE"

A Millî Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki performansını da değerlendiren Çalımbay, "Norveç maçı aşırı önemliydi. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu fakat elan tek şey bitmedi. Karşımızda çelimli bir ekip vardı. Bir avantajımız vardı, az oyuncularla gelmişlerdi. Bizim düşüncesince elleme bir şanstı. Değerlendirebilseydik aşırı elleme olacaktı. Kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. A Milli Takımımız bu maçları kazanabilecek güçte. Çok birinci sınıf oyunculara sahibiz. Bu maçlardan elleme bir halde çıkmamak düşüncesince tek sebep yok" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?