Spor

Rıdvan Yılmaz: Hepimiz çok gururluyuz, mutluyuz

Rıdvan Yılmaz, 'Norveç sanırım ilk ortak gol attı ve ofsayt oldu. Burak ağa kenardan git git niteleyerek bağırıyordu. Ben 1-0 kazandılar zannediyordum ancak 0-0 bitmiş. Bizim düşüncesince çok iyi oldu. Hepimiz çok gururluyuz, mutluyuz. İnşallah bire ortak biçimde bitmeme eder'

Rıdvan Yılmaz: Hepimiz çok gururluyuz, mutluyuz
13-11-2021 23:43
Rıdvan Yılmaz, "Norveç sanırım evvela ortak gol attı ve ofsayt oldu. Burak ağa kenardan git git niteleyerek bağırıyordu. Ben 1-0 kazandılar zannediyordum lakin 0-0 bitmiş. Bizim düşüncesince çok dobra oldu. Hepimiz çok gururluyuz, mutluyuz. İnşallah ayrımsız halde bitmeme eder" ifadelerini kullandı.

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9'uncu hafta maçında A Milli Takım, özlük bölgesinde Cebelitarık'ı 6-0 yenik etti. Karşılaşmada 2'nci yarıda fariza düzlük ve icra ettiği 2 asistle takıma ulama sağlayıcı Rıdvan Yılmaz, matbuat toplantısında mücadeleyi kazandırdı. Milli takıma geçmiş kere çağda ateşli bulunduğunu tabir fail Rıdvan Yılmaz, "Şenol sarıklı vaktiyle A Milli takıma geçmiş kere gelmiştim. Tabii ki geçmiş özellikle heyecanım vardı. Burada devir geçirdikçe heyecanımı yendim" niteleyerek konuştu.

"HEPİMİZ ÇOK GURURLUYUZ, MUTLUYUZ"

Mücadelenin akıbet dakikalarında Burak Yılmaz'ın kenarda Norveç-Letonya müsabakasını izlem etmesi sorulan 20 yaşındaki sol bek, "Norveç sanırım evvela ortak gol attı ve ofsayt oldu. Burak ağa kenardan git git niteleyerek bağırıyordu. Ben 1-0 kazandılar zannediyordum lakin 0-0 bitmiş. Bizim düşüncesince çok dobra oldu. Son 1 maçımız kaldı. Hocamızın söylediğin kabilinden ayaklarımız yere basarak, rahat halde maçı tashih etmek istiyoruz. Maçtan sonradan soyunma odası çok güzeldi. Abdülkadir ağa salim olsun bizlere Trabzon havası açtı. Onlarla eğlendik. Hepimiz çok gururluyuz, mutluyuz. İnşallah ayrımsız halde bitmeme eder" ifadelerini kullandı.

"KENAN HOCA ATAĞA ÇIKMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak'ın tavsiyesi dair hâlâ çok hücuma çıktığını kail Rıdvan Yılmaz, "Oyuna geçmiş girdiğimde az buçuk uyarlanmış olmam gerekiyordu. O sebepten dolayı az buçuk geride bekledim. Direkt başlarsam hâlâ riskli olabilirdi. Oyuna uyarlanmış olduktan sonradan Kenan sarıklı atağa çıkmam icap ettiğini söyledi. Onun sebebiyle de gerekeni yaptığımı düşünüyorum" halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?