Spor

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bölgesinde Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, matbuat toplantısı

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının ardından
28-11-2021 23:02

MARGARIT: ÖZ GÜVENİMİZ İÇİN BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİYDİ

Yeni Malatyaspor asistan antrenörü Gabriel Margarit, bugün aşırı ehemmiyetli ortak benek aldıklarını belirterek, "Özellikle 3 güneş ilk Marsilya karşıya oynamış ortak takıma karşı. Hafta düşüncesince antrenmanlarda 5-4-1 sistemine aşırı güzel hazırlandık ve oyuncularımız da buna aşırı güzel uyarlanmış oldu. Oyuncularımızın güzel organizasyonları vardı ve bu maçı aldık. Öz güvenimiz düşüncesince aşırı önemliydi bu maç. Sadece 20 santimetre çizgiyi münakasa etmiş olduğu düşüncesince dikme al eke görmüş oldu hocamız buna deme veremiyoruz. Hakemlerde hocaları anlamalı, bizimde maç ortamında heyecanımız mevcut coşkumuz var. Hakeme huzur tek ortak saygısızlığımız olmadı, tek protestomuz olmadı. Buna karşın 20 santimetre çizgiyi ihlal etmiş olduğu düşüncesince dikme al kar gösterdi. Diğer maçlarda bambaşka hocalar da geçiyor ancak bunlar soluk eke görüyor. Bu al eke hocamız düşüncesince aşırı ciddi oldu. Ayrıca dört başı mamur oyuncularımı kutlama ediyorum. Taraftarlarımızı kutlama geçirmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da hâlâ aşırı puanlar alacağız" diyerek konuştu.

SELÇUK İNAN: KAZANMAK İÇİN GEREKEN BÜTÜN POZİSYONLARI YAKALADIK

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, ölüm fail emektar başkanları Mustafa Cengiz'in ailesine ve camialarına başsağlığı dileyerek, aşırı kalbi kırık olduklarını söyledi. İnan, maçla ilişik anlatmak istediği obje bulunduğunu kaydederek, "Bugün buraya geldim. Çok üzgünlerdi. Gönül isterdi ki esasta oyunla ilişik bahsetmek bundan sonradan o ortak alışılmış biçimine geldi. Sürekli hakemleri konuşuyoruz. Bizi de buna âşıklı etmektedirler düpedüz ego hoppadak ortak şeye dokunmak isterim bugün hakemle ilişik akıbet dakikalarda attığımız golü ilk yargıcı veriyor. ego de aşırı yakındım dördüncü hakeme ve gittim dördüncü hakeme sebep golü verdikten sonradan silme etti diyerek sordum. Bana tepeden çav bekliyor dedi vardan ancak ego esasta doğrusunu biliyorum bunu hocamla da paylaştım içerde kurallarda vardan ortak değişmeyen verdikten sonradan mevcut hakemi genel anlamda karışmıyor. Ufak tefek şeylerde yargıcı de bunu biliyor. Gol verseydi şayet vardan çağrılmayacaktı ki, doğrusu mevcut bulunmayan gibiydi. Çağrılmayacağını bilmiş olduğu düşüncesince esasta verdiği golü tekrar silme etti. Aslında bu kuvve bizi aşırı üzmeye başladı. Bunu sizle büzüşmek isterim zira yüzdelik 100 ortak penaltımız verilmedi. Orada varın çağırmaması da hepimizi hayretlere düşürdü aşırı üzgünüz hakkıyla ego tek esasta yargıcı bahsetmek istemiyordum ancak canımı aşırı acıttı. Çünkü dört başı mamur oyuncularımız içerde o denli üzgündü ki ve hacısı hocası hoppadak hakemi konuşuyor kılıç de bundan sonradan daim hakemleri konuşmaktan sıkıldık esasta öteki takımlarda bundan şikâyetçi oldu dayanak vermemiz geçişsiz deriz ancak ara sıra de biçimsiz kuvve hissettiğiniz devir aşırı üzülüyorsunuz sizin canınızı acıtıyor. Onun haricinde oldu esasta istediğimiz oyunu ihtimal baştan sona sahaya yansıtamadık ancak tekrar de yöneltmek düşüncesince müstelzim dört başı mamur pozisyonları yakaladık sonuçlandıramadık bunun düşüncesince de aşırı üzgünüz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?