Dünya

Ovruch kenti, Rus saldırılarının ardından harabeye döndü

Rus ordusunun Ukrayna'daki Ovruch kentine saldırıları zımnında yöntemler kapanmış oldu ve 30 ev kullanılamaz bir vaziyete geldi.

Ovruch kenti, Rus saldırılarının ardından harabeye döndü
06-03-2022 14:36

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 11. gününde bu el maksat Jitomir Oblastı'na ilişkin Ovruch kenti oldu. Rus ordusu çeşidinden kente planlı roket saldırılarında 30 bağımsız ev ve metodlar harabeye döndü. Kentteki 5 lüp ağız ağıza yıkıldığı ve 25 lüp de şişman hasar almış olduğu öğrenildi. Kentin bağlanak yollarında da roket saldırıları zımnında şişman çukurlar oluşurken, kente tamamı muvasala metodları kapandı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı planlı saldırılardan sonraları foto ve sahneler yayınlayarak kentteki sonuç vaziyeti gözler önüne serdi. Bakanlık çeşidinden meydana getirilen açıklamada, “Ovruch kentinde bağımsız evlere meydana getirilen roket saldırıları kararında 5'i ağız ağıza edinmek kadar 30 ev yıkıldı. Verilere mucibince saldırılarda geberik yahut dertli yok. Ukrayna Devlet Acil Servisi'nden 12 insan buradaki çalışmalara katıldı” ifadelerine arazi verildi.

Erhan Altıparmak

İLGİLİ HABER
Hersonda el Rusyanın saldırılarına hakkında sokaklara döküldü Herson’da el Rusya'nın saldırılarına hakkında sokaklara döküldü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?