Spor

Nestor El Maestro: 'Tempo ve oyun karakteri iyi olursa her maçı kazanırsınız'

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Kasımpaşa maçıyla ilgili, “Tempo ve oyun karakteri iyi olduktan sonraları her maçı alırsınız. Takım yerine yaptığımız bilinçlilik buydu ve kazandık” dedi.

Nestor El Maestro: 'Tempo ve oyun karakteri iyi olursa her maçı kazanırsınız'
17-10-2021 17:59

Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe deplasmanda gönül rahatlığı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla yenmiş etti. Maçın peşi sıra Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. İstekli müşterek oyun ortaya koyduklarının altını çizen El Maestro, “Takım yerine dü noktada baş döndürücü iyiydik. Arzu isteğimiz iyiydi. İyi savaş ortaya koyduk düet mücadelelerde iyiydik. Tempo ve oyun karakteri iyi olduktan sonraları her maçı alırsınız. Takım yerine yaptığımız obje buydu ve kazandık” biçiminde konuştu.

“Sonradan giren oyuncuların performansı baş döndürücü iyiydi”

10. haftada karşılaşacakları Trabzonspor müsabakası ile ilgilendiren de mütekellim Maestro, “Trabzonspor maçında ayrımlı takıma gönül rahatlığı oynayacağız. O maçta 3-4-3, 4-4-2 mi olur kesin söyleyemiyorum. Hocalar takımları devraldıklarında 6 hafta acemi şeyler deneyip, neyin henüz iyi bulunduğunu görmeye çalışırlar. Yeni şeyler deneyip oyuncularımı, takımımı anlayabilme fırsatını fakat yakalayabildim. İyi müşterek takımımız var. Bugün en ehemmiyetli obje muahharen oyuna girenlerin Berkan, Tjanic, Kerim kabilinden oyuncuların baş döndürücü iyi başarım vermeleriydi. Bu halde bitmeme edersek iyi şeyler olacak” açıklamasını yaptı.

“Zor senelerde ümidimizi on paralık kaybetmedik”

Kötü neticeler aldıkları senelerde takımın birbirine bulunan inancını kaybetmediğini anlatım fail tecrübeli beceri adam, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Futbolda arama edebileceğimiz şeylere çalışırsınız. Sistem gibi, oyuncuların üstünde değişim yapacağınız şeyler gibi. Hissel yerine bakarsanız değişmek zordur. talih faktörleri de vardır. Her dü kol düşüncesince de sıkıca şeylerdir. mühim bulunan benek Göztepe'de birbirimize inanmayı bırakmadık. Zorlu senelerde tabloya baktığımızda aşağıda olduğumuzu görür görmez güçlü iyi neticeler düşüncesince ümidimizi kaybetmedik.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?