Spor

Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek

Misli.com, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile meydana getirdiği geçim kapsamında ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Süper Ligi'nin anne sponsoru, Türkiye Basketbol Ligi'nin ise insan sponsoru oldu.

Misli.com'dan Türk basketboluna dev destek
12-10-2021 18:15

Türk sporuna verdiği desteği artırarak sürdüren misli.com, ayak topu ve voleybolun peşi sıra basketbolu da destek verdiği branşlara ekledi. Misli.com ve TBF görünürde meydana getirilen iş birliğinin detaylarının paylaşılmış bulunduğu matbuat toplantısı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun katılımlarıyla ahit Çırağan Sarayı'nda düzenlendi.

HİDAYET TÜRKOĞLU: UZUN VADEDE ARZUMUZ TAM KAPASİTE İLE YOLA DEVAM ETMEKTİR

İlk adına gır meydan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, aşırı ehemmiyetli ortak sponsorluk anlaşmasına imza attıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Hepimizin akıbet dü senedir aşırı ağır ortak uğraş verdiği Covid-19 pandemisi dolayısıyla hem dünyamız bununla birlikte spor endüstrimiz aşırı ehemmiyetli ortak sınavdan geçiyor. Yeni sezonda, salonlarımıza yüzdelik 50 kapasitede izleyici alarak özlediğimiz basketbol heyecanını liglerimize art kazandırdık. Uzun vadede arzumuz birlik yetenek ile yola bitmeme etmektir. Bildiğiniz üzere, göreve geldiğimiz günden itibaren televizyonlardaki basketbol yayınını hem izleyiciler bununla birlikte kulüplerimiz düşüncesince çalışan ve çelimli biçimde uygulamaya hizmet gösterdik. Kulüplerimizin sağlık beklentilerini karşılarken, hem emniyetli yayıncılar seçtik bununla birlikte bariz kanallardan neşriyat yardımı alarak enli kitlelere erişim sağladık. Amacımız acemi sezonda basketbolun tamamına DOĞRU kısmının şifresiz biçimde yayınlanmasını getirmek ve basketbol heyecanını değme eve ulaştırmaktır. 2021-2022 sezonunda; ING Basketbol Süper Ligi'nin hepsi maçları gene Tivibu Spor'dan yayınlanırken; değme hafta 2 karşılaşma da gene TRT Spor ekranlarında yayınlanıyor. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin değme hafta dü maçı da Tivibu Spor'un bariz kanalından basketbolseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz sene evvel kat alışılagelen sezonda göstergeç yayınıyla buluşturduğumuz Türkiye Basketbol Ligi'mizin de haftalık dü maçı gene TRT Spor Yıldız'dan ekrana geliyor. Bizden eski zamanlarda değme hafta hemen 5 karşılaşma televizyonlardan yayınlanıyordu. Biz bu sayıyı hem taraftarlar bununla birlikte kulüplerimiz düşüncesince geliştirerek değme hafta mecmu 12 maçın ekranlarda olmasını sağladık. Geri mütebaki hepsi müsabakalar Türkiye Basketbol Federasyonu YouTube sayfasından enerjik izlenebilecek. Ancak gelecek günlerde karşılaşma yayınlarından sayısal ortak ihtilal olacak iş birliğimizi aşırı geçenlerde sizlere başkaca müjdeleyecek ortak derinti şimdi yapacağız. Şu anda mazi hizmet ve imtihan hazırlıkları meydana getirilen çalışmamız ile liglerimizin hepsi maçları, aşırı erdemli nitelik ile basketbolseverlere ulaşacak."

"SON 5 YILDA SPONSORLUK GELİRLERİMİZİ YÜZDE 30, SPONSOR SAYIMIZI DA YÜZDE 40 ARTIRDIK"

"Son ilkokul yılda, sponsorluk gelirlerimizi yüzdelik 30, destekleyici sayımızı yüzdelik 40 artırırken, Türkiye Basketbol Federasyonu adına pandemi sürecinde en iri desteği iş ortaklarımızdan şu demek oluyor ki sponsorlarımızdan aldık" diyen Türkoğlu, "Sezonun er sonlanması, bazısı liglerimizin oynatılamamasına rağmen, basketbola inançlarını bizlere kanıtlayan sponsorlarımızın bir fazla fazla basketboldan adam peyda geçirmek adına kontratlarını uzatmayı yeğleme etti. Pandemi periyodunun negatif neticeleri değme bölgede bulunduğu kabil sporda da yaşanırken, federasyonumuz gelirlerini bu süreçte bile artırmayı başardı. Bu süreçte yürüttüğümüz dizgeli ve tetik çalışmalarla pandeminin etkilerini en uzuv indirdik. Sürdürülebilir ve çelimli bağımız yardımıyla ele geçiren hem markalar bununla birlikte basketbol oldu. Bugün sizlerle burada buluşmamıza punt olan, iş adamlığı denli spor adamlığı ile yaşantımızda noktayı ve izi bulunan kalburüstü büyüğüm, başkanım, Sayın Yıldırım Demirören'e huzurlarınızda ortak el şimdi teşekkürname geçirmek istiyorum. Sayın Demirören'in Yönetim Kurulu Başkanı bulunduğu Demirören Holding bünyesinde, Dijital alandaki atılımları ve Türk sporuna sağladıkları katkıyla kalıp ortak vakfe sergileyen misli.com, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında hem ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin anne sponsoru, bununla birlikte Türkiye Basketbol Ligi'nin kişi sponsoru olacak. Bu elleme bilgi hepsi liglerimiz düşüncesince aşırı kalburüstü olsa da, kurulduğu günden bugüne ligin kalitesinin artarak çoğalması kararı tarihte evvel kat ortak kişi sponsoru ele geçiren Türkiye Basketbol Ligi düşüncesince iri ortak erim niteliğindedir. Türkiye Basketbol Ligi kulüplerimiz, hem bellik kıymeti küsurat ortak ligde uğraş edecek, bununla birlikte kalburüstü ortak sağlık artışına cemaat olacaktır" dedi.

"TÜRK BASKETBOLU İÇİN İKİ DÖNEMİ KAPSAYAN İŞ PLANIMIZ VE PROJELERİMİZ İLE ÇALIŞMAYA BAŞLADIK"

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Misli.com ailesine teşekkürlerini ileten Türkoğlu, "Son ilkokul yılda nakdî mevzularda yürüttüğümüz kalburüstü çalışmalar, imzaladığımız anlaşmalar ve camiamıza kazandırdığımız birbirinden kalburüstü iş ortaklarımızla, federasyonumuz ahit nakdî açıdan kendiliğinden yetebilen ortak pozisyona gelmiştir. Federasyonumuzun nakdî süreklilik ve nakdî konulardaki konkre başarıları öbür hepsi spor federasyonları görünürde da kalıp ortak durumdadır. Göreve geldiğim günden buyana dediğim kabil Türk basketbolu düşüncesince dü devri havi iş planımız ve projelerimiz ile çalışmaya başladık. Misli.com ile yaptığımız anlaşmaya yardımı bulunan hepsi ekibime de huzurlarınızda teşekkürname ediyorum. Kulüplerimizin başarısını ve liglerimizin standardını bariz bariz çoğaltma önünde verdiğimiz mücadelemiz görünürde ve bunun kalburüstü neticelerini da konkre adına görüyoruz. Sözlerime akıbet vermeden evvela Sayın Yıldırım Demirören ve misli.com ailesine ortak el şimdi teşekkürname ediyor ve anlaşmamızın hayır olmasını diliyorum" niteleyerek laflarını noktaladı.

YILDIRIM DEMİRÖREN: BAŞKAN TÜRKOĞLU, TBL'NİN KIYMETİNİ, TARİHTEKİ İLK İSİM SPONSORU OLMANIN HEM BİZE HEM DE BASKETBOL AİLESİNE YAŞATACAĞI HEYECANI BİZZAT ANLATTI

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise, Türkiye Basketbol Ligi'nin tarihteki evvel kişi sponsoru olduklarına nazarıitibar çekerek, "Başkan Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Ligi'nin kıymetini, tarihteki evvel kişi sponsoru olmanın hem bizlere bununla birlikte basketbol ailesine yaşatacağı heyecanı şahsen anlattı" dedi ve şunları söyledi:

"Biz de bu kalburüstü ligin kişi sponsoru olmaktan alım çalım duyduk. Branş fark etmeksizin Türk sporunu desteklemek, ailemizin elzem ortak geleneğidir. Sporun birleştirici enerjisini aşırı elleme bilici rahmetlik babam Erdoğan Demirören, 1982 senesinde diyar sporuna desteği başlatmıştı. İmzalayacağımız geçim ile rahmetlik babamızın başlatmış bulunduğu geleneğimizi aşırı fevk noktalara taşımış olacağız. Bu sebeple gururluyuz ve mutluyuz. Şimdi fariza sırası bizde. Ben destekleyici desteğinin ne denli ehemmiyetli bulunduğunu federasyon başkanlığım devrinde şahsen yaşayarak sınama ettim. O nedenledir ki, imkanlarımız kadar destekleyici olmayı ortak fariza sayıyorum. Misli.com, hem hanımlar bununla birlikte beylerde Avrupa'nın en çelimli ligine cemaat bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu'nu candan destekliyor. Her dakika büyüyen ve gelişen misli.com, Türkiye Basketbol Ligi'ne adını vermekten, avrat ve koca basketboluna anne destekleyici olmaktan ve hassaten ast ligleri desteklemekten itibar duymaktadır. Bu ehemmiyetli anlaşmanın oluşumunda emeği geçen, hassaten Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu peyda geçirmek üzere, hile oturmuş arkadaşlarına, Türkiye Basketbol Federasyonu profesyonellerine ve misli.com çalışanlarına teşekkürname ederim. Misli.com - Türkiye Basketbol Federasyonu iş birliğinin Türk sporuna hayır olmasını dilerim. Bu vesileyle, yakın federasyon seçimlerinin basketbol camiamıza hayır olmasını dilek ediyor, hepsi başbuğ adaylarına başarılar diliyorum."

Konuşmaların peşi sıra Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Anlaşmanın imzalanması sonra misli.com ile TBF yetkilileri ışık muhabirlerine kurum verdi.

TBF ile aşırı ehemmiyetli ortak sponsorluk anlaşmasına imza atan misli.com, şimdiki adına Voleybol Sultanlar Ligi'ne de adını veriyor. Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi'nin resmi sponsoru bulunan misli.com, Beşiktaş'a da resmi konu sponsoru adına destek sağlıyor. Misli.com şimdi evvela de TFF 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'in kişi sponsorluğunun beraberinde Süper Lig kadrosu Göztepe'nin de resmi konu sponsoru olmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?