Spor

Meryem Boz, Eskişehir’de voleybol akademisi kurdu

Milli voleybolcu Meryem Boz, memleketi Eskişehir’deki ortak kolej içerisinde voleybolcu esermek gibi spor akademisi kurdu. Açılışta ulusal takımdan dostlarının gönderilmiş olduğu videolu mesajları seyrederek gözyaşlarına bilge olamayan ulusal voleybolcu Meryem Boz, “Hedeflerimizi

Meryem Boz, Eskişehir’de voleybol akademisi kurdu
25-09-2021 16:04

Milli voleybolcu Meryem Boz, Eskişehir’deki birlikte kolej içerisinde ‘Meryem Boz Spor Akademisi’ kurdu. Akademinin açılışı düşüncesince kolejde izlence düzenlendi. Programa Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kolej yetkilileri, akademi beceri kadrosu, öğrenciler ile velilikleri katıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Meryem Boz’un kurduğu spor akademisiyle kendisi kadar birlikte aşırı sportmen yetiştireceğine inandığını söyledi.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Meryem Boz’un açma konuşmasından evvel ulusal takımdan dostlarının gönderilmiş bulunduğu videolu mesajlar yayınlandı. Ekrandan videoyu izleyen Boz, gözyaşlarına bilgili olamadı. Hedefinin çelimli hanımlar kurmak istediğini anlatım fail Meryem Boz, “Bizim düşüncesince aşırı haysiyetli ve çalımlı birlikte gün. Hem akademinin açılışı ile bu arada Toprak bebeğe de okazyon bulunduğu düşüncesince aşırı bahtiyar oldum. Hedeflerimizin başlangıcında tığ çelimli hanımlar da kurmak istiyoruz. Çünkü rastgele spor karşıcı meraklı sportmen olacak diyerek birlikte bilinçlilik yok. Ama sporla bu arada evlatların önünü hem pedagoji bilimi yönünde bununla birlikte spor yönünde ayırmak istiyoruz” dedi.

‘KULÜPLERE KONSANTRE OLMAK İSTİYORUM’

Yaz sezonunun Türk voleybolu düşüncesince aşırı muvaffakiyet geçtiğini ve bundan böyle kulüplere mütekâsif edinmek istediğini tamlayan Boz, “Bence aşırı değerli ve iyi birlikte yaz geçti. Aynı sürede aşırı da yoğundu. 4 ay kamplar, antrenmanlar, yolculuklar, şehirlerarası, arsıulusal omurga aşırı yolculuklar yaşadık. Ama böylelikle topu topu Türkiye’yi voleybol kendince konuşturabildik ve voleybol kendince topu topu Türkiye’yi birleştirebildik. Herkesin kalbi, bizim karşılaşma saatimizde bizimle bu arada attı. Bence voleybol başarısından aşırı Türkiye’yi birlikte arada, ayrımsız saatte birlikte araya toplayabilmek de aşırı güzeldi. Güzel ve değerli birlikte yaz oldu. Vakıfbank rastgele devir hedefleri erdemli bulunan birlikte takım. Ben de bu hedeflere iane edebilmek ve bu takımın birlikte parçası olabilmek düşüncesince gittim. Vakıfbank gene eksiksiz kupalara talip. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Milli grup sezonunu dünkü kapattığımız düşüncesince bundan böyle ego kulüplere mütekâsif edinmek istiyorum” halinde konuştu.

Meryem Boz, kurduğu spor akademisinde, oryantasyon, esas voleybol eğitimi, voleybol beceri eğitimi, fitness, spor psikolojisi ve esas tagaddi eğitimi verecek.

SMA’LI TOPRAK'A DESTEK VERDİ

Eskişehir’de Zehra ile Reyhan Yavaş çiftinin 4 yaşına giren Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip2 hastası evlatları Toprak’ın otama harcaması düşüncesince sert sağlayıcı Meryem Boz, açılışta satılan biletlerden çekilişle 2 insana ulusal grup forması verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?