Politika

Meclis toy yasama yılına hazırlanıyor

TBMM, 2,5 maaş tatilin arkası sıra 1 Ekim Cuma haset yasama çalışmalarına başlayacak. Meclis Genel Kurul Salonunda, 27. Dönem 5. Yasama Yılı evveliyat yoğun icraat yürütüldü.

Meclis toy yasama yılına hazırlanıyor
25-09-2021 11:19
TBMM

TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim Cuma haset 2,5 maaş aranın arkası sıra yasama mesaisine gelmek kıl payı toplanacak.

Genel Kurul, 17 Temmuz'da girmiş olduğu tatili tamamlayarak doğacak hafta 27. Dönem 5. Yasama Yılı düşüncesince mesaisine başlayacak.

Yeni sima koronavirüs (Kovid-19) salgını zımnında acemi yasama senesinde da çalışmalara maske, ara ve harbilik mevzularına lazım nazarıitibar gösterilerek bitmeme edilecek. Meclis'te besin üretimi ve harbilik sahalarında fariza eden personele hıfzıssıhha eğitimi verildi. Personel, dolgun yaşanmış olan yerlerde kalın tanıdık bulaşan hastalıklar, bulaşan hastalıklardan dehalet yöntemleri, ferdî harbilik anlayışının geliştirilmesi kabil mevzularda bilgilendirildi.

Yeni yasama yılı evveliyat Meclis'in birtakım noktalarında tadilat ve tamirat işleri yürütülürken, Genel Kurul Salonu'nda başlatılan çalışmalarda da sona gelindi. Bu kapsamda Genel Kurul'daki halılar yenilendi, koltukların kâffesi temizlendi. TBMM onur Holü ile kulislerin döşeme cilaları yenilendi.

Genel Kurul Salonu, umumi yararlanma alanları, kulisler dezenfekte edildi, antibakteriyel temizliği yapıldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?