Ekonomi

Manavgat’ta yangın sebebiyle hasar gören yaşam sahalarına boya desteği

Marshall, yazları ülkemizin muhtelif bölgelerinde yaşanmış olan orman yangınlarının yaşam sahalarında oluşturduğu tahribatın giderilmesi gibi başlatılan baştan oluşum çalışmalarına boya realizasyon etti. Nef Vakfı ve gereksinim Haritası çeşidinden başlatılan 'Bir Destek

Manavgat’ta yangın sebebiyle hasar gören yaşam sahalarına boya desteği
01-10-2021 16:49

Yaz aylarında ülkemizin ayrışık bölgelerinde yaşanmış olan orman yangınlarının oluşturduğu tahribatın giderilmesi düşüncesince icraat sürüyor. Marshall, Nef Vakfı ve gereksinim Haritası kabilinden başlatılan “Bir Destek Bir Yuva” projesine, yerleşme alanlarındaki tahribatın giderilmesi düşüncesince boya desteği sağladığını açıkladı.

Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, yangın anındaki yardımlar denli sonrasındaki teşekkül çalışmalarına ulama sağlamanın baş döndürücü lazım ve ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Yangınların verdiği dokunca hepimizi baş döndürücü üzdü ve dikçe etkiledi. Şirket namına baştan teşekkül çalışmalarına katkıda bulunmayı fariza biliyoruz. Bunu hem kurumsal açıdan ülkemize gönül rahatlığı toplumsal sorumluluğumuz namına görüyoruz bununla birlikte müşareket mensupları namına ferdî açıdan baş döndürücü önemsiyoruz. Bu çerçevede yangından etkilenen bölgelerdeki baştan teşekkül çalışmalarına ulama iletmek kıl payı Nef Vakfı ve gereksinim Haritası kabilinden başlatılan “Bir Destek Bir Yuva” projesine boya gönderimleri ve uygulaması ile tığ de birlikte katkıda bulunduk. Bu proje, orman yangınlarında azda olsa hasar gören evler; sera, çiftlik, ahır kabilinden istihsal alanlarını; okul, konuşma merkezi kabilinden eş kullanma yerlerini onararak baştan yaşama geçirebilmeyi, anlaşma kaynaklarını, hayvanlarını, birikimlerini, kovanlarını, ekincilik araçlarını ve farklı çoğunu kaybeden yurttaşlarımıza dayanaklık etmek olmayı hedefliyor. Böylesine ehemmiyetli birlikte projede toprak almaktan büyüklük duyuyor, görevimizi hesabına getirebilmenin huzurunu yaşıyoruz. Her kurumu olanakları dahilinde yangından dokunca gören bölgelerdeki teşekkül çalışmalarına katkıda bulunmaya çağırma ediyoruz".

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?