Spor

Konyaspor: Serdar Gürler 'serbest kalma' maddesini kullandı

İttifak Holding Konyaspor,  Medipol Başakşehir ile anlaşan Serdar Gürler  hakkında, ''Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza müfit olmayacağını ve kulübümüzden boşanmak istediğini yönetimimize tekraren bildirmiştir. Kulübümüz, meydana g

Konyaspor: Serdar Gürler 'serbest kalma' maddesini kullandı
13-01-2022 19:07

1 Temmuz 2021 tarihinde Konyaspor ile 2-1 yıllığına kavil imzalayan ileri uç aktör Serdar Gürler, 3.5 yıllığına Başakşehir'e para aktarımı oldu. Serdar Gürler'in kol arkadaşı Ahmet Çalık'ın geçirdiği kaymakamlık kararı hayatını yitirmesinin peşi sıra Konyaspor'dan mukassem olması dair taraftarlar, toplumsal medyadan aksülamel gösterdi.

Yeşil-beyazlı pakt de resmi genel ağ sitesinden Serdar Gürler'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesini uygulayarak takımdan ayrıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, ''Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza yarayışlı olmayacağını ve kulübümüzden boşanmak istediğini yönetimimize yüz kere bildirmiştir. Kulübümüz, meydana getirilen istişareler sonra herhangi bir dü yan düşüncesince de bulunan koşullarda ayrılığın akıllıca olacağına değişmeyen verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır. Manevi adına güç günlerden sabık kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda akıntı ederken, formamızı terletmek talip futbolcular ile dolayısıyla bitmeme edecektir. Aslolan, asırlık çınar Konyaspor’dur…''denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?