Dünya

Kendisine 'Hurriyye' adını verici birlikte örgüt iki İsrail subayını kaçırdığını iddia etti

Katar merkezli Al Jazeera televizyonunda gösterilen birlikte programın iddiasına göre, namına "Hurriyye" adını verici birlikte örgüt iki İsrailli subayı kaçırdığını doğacak sürdü.

Kendisine 'Hurriyye' adını verici birlikte örgüt iki İsrail subayını kaçırdığını iddia etti
06-11-2021 14:15
Gazze

Al Jazeera'nın "Gizli bulunan henüz büyük" isimli programına göre, Filistinli çevrelerce adsız sansız "Hurriyye" isimli örgüt, iki subayı İsrail dışında duyurulmayan düzenlilik görevleri yürütürken kaçırdığını iddia etti.

Program esnasında gösterilen ve örgütün İsrailli 2 er bulunduğunu belirttiği videoda, iki adamdan birinin kendini David Ben Rousey, ikinci arkadaşını ise David Perry yerine tanıttığı ve İsrailli olduklarını dediği görülüyor.

Perry'nin Elad yerleşme ünitesi derneğinde duyurulmayan birlikte fariza adamı olduğunu, Ben Rousey'in ise birlikte petrokimya uzmanı bulunduğunu ve iki ayrı operasyonda kaçırıldıklarını anlatım fail örgüt, bu bireyleri nerede kaçırdıklarıyla ait bilim vermedi.

Kendisini Ben Rousey yerine tanıtıcı kişi, İngilizce konuşmuş olduğu videoda, "Yardım istiyoruz, görüyorsunuz, hırslı birlikte durumdayız, dostum Perry'nin sağlığı kötü." dedi.

Kendisinin sağlığının çirkin bulunduğunu dile getiren Perry, geçişlik ve etiket kartının fotoğrafının yayınlandığı bambaşka birlikte videoda da kendisinin Kudüs'teki Ma'ale Adumim Yahudi yerleşme biriminden bulunduğunu söyledi.

Örgüt, kaçırdıkları bu iki bireyin kaderinin İsrail hapishanelerindeki Filistinlilerin başıboş bırakılmasına ilişkin bulunduğunu anlatım etti.

Televizyonda gösterilen programda bahis konusu insanların ne devir ve nerede kaçırıldıkları ve nerede tutulduklarına değgin bilim verilmedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?