Spor

Kayakta olimpiyat kadrosu belli oldu 

Türkiye Kayak Federasyonu 24. Pekin Kış Olimpiyat Oyunları kadrosu belli oldu. Kayakla Atlama, Alp Disiplini ve Kayaklı koşun branşlarında bütün 6 Milli sportmen 04-20 Şubat 2022 tarihlerinde Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek Kış Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’yi özümlem

Kayakta olimpiyat kadrosu belli oldu 
06-01-2022 13:34

Kayakla Atlama dalında bu sene ilkleri meydana getiren Fatih Arda İpçioğlu, Alp Disiplininde Berkin Usta ve hasret Çarıkçıoğlu, Kayaklı Koşu dalında ise Ayşenur Duman, hasret Ceren Dursun ve Yusuf Emre Fırat Kış Olimpiyatlarında savaşım edecek.


Olimpiyatlara önemli eyyam kaldığında olimpik kadronun belli bulunduğunu tabir fail Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, baş döndürücü adaletli bulunan seçilmiş müsabakalarının arkası sıra kadronun belirlendiğini tabir etti. Pekin’de gerçekleşecek organizasyona 6 sportmen ile katılacaklarını tabir fail Ali Oto, “ Öncelikle Pekin’de savaşım edecek sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Pandemi şartlarında gerçekleştirdiğimiz yurtiçi ve yurtdışı yarışmalar, kamplar hemen sonra sporcularımızı Pekin düşüncesince müheyya bir duruma getirmeye çalıştık. Olimpik müntehabat ile olimpiyat kadromuzu netleştirdik. Teknik Kurullarımızın belirleyeceği akıbet hazırlıklardan sonradan Pekin’e müheyya olacağız. Sporcularımız ülkemizi ve bayrağımızı en dobra biçimde özümleme edeceklerdir. Bizlere değme devir dayanaklık etmek bulunan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na baş döndürücü teşekkürname ediyorum” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?