Gündem

Kadir inanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama eden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, “Şuanda felçten yalan edemeyiz” dedi.

Kadir inanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı
21-11-2021 12:52

Muğla'nın Ortaca ilçesinde rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine atıf edilmişti. Hastanenin derin bakımında arama dibine tahsil edilen İnanır'ın akıl damarında pıhtı atması kararı rahatsızlandığı kaydedilmişti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan ve Kadir İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan açıklamalarda bulundu. Rektör Kutluhan İnanır'ın inme riskinden lakırtı edemeyeceklerini belirterek, “Dün 17.00 yöresinde iri sanatçımız Kadir İnanır hastanemiz acele servisine gelmiştir. Hızlı ortak halde mukteza tetikleri işlenmiş ve akıl alışkanlık rahatsızlığı ön tanısıyla servise alınarak yatağa yatırılmıştır. Kendisi geçmiş geceleyin ezanı şahsen ziyaretimde bilinci açık koopere olup andıran izleme yapılmak az daha namına de açıklanmış ve şuan da takibimiz bitmeme etmektedir. Bu akıl alışkanlık rahatsızlığı seyri açısından geniş ve hasar vermeden atlatılabildiği kadar henüz ciddi neticeler doğurabileceğinden biraz çağ henüz andıran takip edeni gerekmektedir. Gerekli önlemleri almış ve tedavisine başlanılmıştır. Hastamız şuanda koopere. Herkese selamı mevcut ve saygılar sunuyor” dedi.

“Tıbben sevki biraz çağ sonraları olabilir”

İnanır'ın sevki hakkında bilgelik verici Kutluhan, “Beyin alışkanlık rahatsızlığı bulunduğu düşüncesince hastanemiz hepsi mukteza eşyalara ve doktorlara sahiptir. Ayrıca hakeza hallerde hastanın yolculuk etmesi uçakla da olsa sıkkın olabileceğinden bu riske girmemek gerekir. Tıbben sevki biraz çağ sonraları olabilir. Şuanda felçten lakırtı edemeyiz. Hastamızda hakeza ortak durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişesiyle andıran izleme ve otama ediyoruz” niteleyerek konuştu.

“Kadir İnanır ile 3 sene öncede benzeşim ortak durum yaşanmıştı”

İnanır'ın doktoru Çağdaş Erdoğan ise, Kadir İnanır'ın 3 sene önceki de benzeşim ortak durum yaşadığını belirterek, "Yine ortak akıl alışkanlık tıkanıklığından şek ederek izleme ediyoruz. Hocamızın söylediği kadar biraz çağ geçmeden, kusursuz ortak son almadan ortak obje bildirmek muhtemel değil. Özellikle kendisinin tatil etmesi ve kendisini izleme eylemek amacıyla servisimiz bitmeme ediyor” dedi.

Eren Elyesa Polat - Atilla Özer
 

İLGİLİ HABER
Muğlada ansızın rahatsızlanan Kadir İnanır Denizliye atıf edildi Muğla'da ansızın rahatsızlanan Kadir İnanır Denizli’ye atıf edildi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?