Ekonomi

İstanbul Havalimanı dünyanın en dobra ikinci havalimanı seçildi

Seyahat dergisi Conde Nast Traveler'ın okuyucuları, İstanbul Havalimanı'nı dünyanın en güzel ikinci havalimanı seçti.

İstanbul Havalimanı dünyanın en dobra ikinci havalimanı seçildi
06-10-2021 11:03
İstanbul

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan meydana getirilen açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı, çelimli madun yapısı, yüksek teknolojisi ve sunmuş olduğu fevk dozaj sefer deneyimi ile prestijli kuruluşlar kabilinden ödüllendirilmeye bitmeme ediyor.

Dünyanın ehemmiyetli neşriyat gruplarından Conde Nast'ın, gösterişli sefer dair sulta sayılan, gezginlerin kılavuzu ve esin deposu bulunan sefer ve hayat dergisi Conde Nast Traveler, prestijli ödüllerden bir tanesi bulunan ve gelişigüzel sene derneşik namına meydana gelen "Okuyucuların Seçimi" anketinin neticelerini açıkladı. Anketin kararında ortaya çıkan "Dünyanın En İyi Havalimanları" sıralamasında İstanbul Havalimanı ikinci oldu.

Dünya genelinde 800 binden çok Conde Nast Traveler okuyucusu, soruşturma kapsamında dünyanın en güzel otelleri, dinlence köyleri, şehirleri, ülkeleri, adaları, kaplıcaları, trenleri, taşıt isticar hizmetleri, havayolları, havaalanları ile ilişik akıbet sefer deneyimlerini paylaşarak on binlerce benek ve değerlendirme gönderdi.

Conde Nast Traveler'ın okur oylarıyla belirlenen soruşturma kararına mucibince İstanbul Havalimanı, Tokyo Narita (NRT), Seul Incheon (ICN), Doha (DOH), Dubai (DXB), Marakeş (RAK), Atina (ATH), Zürih (ZRH), Londra Heathrow (LHR) kabilinden havalimanlarını geride bırakarak Singapur (SIN) Havalimanı'nın arkası sıra listeye ikinci bayağı girdi.

Merkezi New York ve Londra'da mevcut Conde Nast, evren çapında ek lisans ortaklarıyla beraberce Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, İtalya, Japonya, Meksika ve Latin Amerika, Rusya, İspanya, Tayvan, Birleşik Krallık ve Amerika engelleme iktisap etmek az daha 32 pazarda çalışkanlık gösteriyor.

Dünyanın önde mevrut basılı, dijital, videoteyp ve içtimai markalarından kimilerini üreten global ortak iletişim araçları firması de bulunan Conde Nast’ın içerisinde Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair, Wired and Architectural Digest ( AD ), Conde Nast Traveller ve La Cucina Italiana bulunuyor.

Conde Nast Traveler'in "Okuyucuların Seçimi Ödülleri" derginin bitim teşrin sayısında yayınlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?