Spor

GZT Giresunspor'da hedef galibiyet

GZT Giresunspor’un uygulayım direktörü Hakan Keleş, Göztepe galibiyetinin henüz manalı bir duruma gelmesi düşüncesince Çaykur Rizespor maçından da galibiyetle boşanmak istediklerini söyledi.

GZT Giresunspor'da hedef galibiyet
08-10-2021 17:28

Süper Ligin 9’uncu hafta maçında 16 Ekim Cumartesi haset GZT Giresunspor, alanında Çaykur Rizespor’u misafir edecek. GZT Giresunspor’un uran direktörü Hakan Keleş, de Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına esbak başladıklarını belirterek, sahaya 3 benek kabul etmek düşüncesince çıkacaklarını kaydetti. Keleş, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin arkası sıra Rizespor’u da yenip çıkışlarını devam etmek istediklerini anlatım ederek, “Göztepe karşılaşmasına oyuncularımız dobra derişik evet ve maçı kazandık. Bu galibiyetle ilerleyici haftalar bizim düşüncesince elan dobra olacak. deminden önümüzde dü Karadeniz takımının başına gelebilecek birlikte karşılaşma var. Rakibimizin daha galibiyeti namevcut ve bu pik galip neşet etmek düşüncesince çıkacaklar. Biz de Göztepe maçında aldığımız 3 puanın elan manalı bir duruma gelmesi düşüncesince Rizespor’u alt etmek istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz, oyuncularıma güveniyorum. Umarım cumartesi haset rakibimizi yenik yazar çıkışımızı sürdürürüz" dedi.


Yeşil parafin taraftarları tribünde kıymetlendirmek ve takımlarına dayanak noktası vermeye çağırma fail uran yönetmen Keleş, güzeşte hafta sakatlanan Doukara ve Erol Can ile ulusal takımlarında mevcut Aziz Behich ve Joe Champness dışında şu an fire aktör olmadığını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?