Spor

Giovanni Guidetti: “Daha ne isteyebilirim ki”

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı ele geçiren Vakıfbank'ta Başantrenör Giovanni Guidetti, yürek töreninin arkası sıra konuştu. Mutlu bulunduğunu anlatım fail Guidetti, “Daha ne isteyebilirim ki” dedi.

Giovanni Guidetti: “Daha ne isteyebilirim ki”
05-10-2021 22:54

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Kupası Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenmiş ederek kupaya uzanan Vakıfbank'ta Başantrenör Giovanni Guidetti, yürek töreninin peşi sıra İhlas Haber Ajansı'na hususi açıklamalarda bulundu. Kazandığı kupalar hemen sonra adının karşılığının bundan böyle yürek anlamına geldiğiyle ilişik istimara sorulan güzel hoca, “Vakıfbank'ın manası ihtimal yürek mümkün ancak benim adımın karşılığı değil. Uzun zamandır kazanıyor ve bundan ötürü mutluyuz. Bu yıl 5 yürek kazandık ve bu kazandığımız baş döndürücü önemliydi. Bundan sonradan da hâlâ birlikte tomar yürek tashih etmek düşüncesince hâlâ baş döndürücü çalışacağız. Bu yıl takımımız baş döndürücü çelimli ve motive halde akıntı ediyor. Bu halden ötürü da baş döndürücü mutluyum. Daha ne isteyebilirim ki. Bu halden baş döndürücü mutluyum ve bunu gerçekleştiren oyuncular” ifadelerini kullandı.

“Zor birlikte saat olacak”

Vakıfbank'ın hile gücünün ince dobra birlikte noktaya ulaştığını da kail sarı-siyahlı ekibin Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Takımın oyunu ince güçlü. Ama gelişigüzel karşılaşma değişik birlikte boyut lakırtı konusu. Ligin favorilerinden birisiyiz ve etraflıca birlikte iktisap süreci bulunduğu düşüncesince de ince mutluyum” dedi.

Son adına önümüzdeki saat üzerine mütekellim güzel çalıştırıcı, “Bu yıl ince zinde birlikte saat bizi bekliyor. Eczacıbaşı hâlâ güçlü, Fenerbahçe hâlâ güçlü, Galatasaray gelişigüzel devir baş döndürücü kazalı birlikte takım, gelişigüzel karşılaşma bizim düşüncesince güç geçecek” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?