Spor

Galatasaray'dan transferde Yusuf Yazıcı sürprizi

Galatasaray'da çevrim arası transfer emek harcamaları doğrultusunda Lille'de şekil giyen ulusal aktör Yusuf Yazıcı düşüncesince kolları sıvadı.

Galatasaray'dan transferde Yusuf Yazıcı sürprizi
24-12-2021 19:44

Trabzonspor'da gösterdiği kalburüstü performansın arkası esna Lille'e transfer bulunan ve burada geçtiğimiz zaman Ligue 1 şampiyonluğuna erişen Yusuf Yazıcı, bu zaman muhtemel performansının altında kalınca redif kulübesine geriledi. Bu doğrultuda Süper Lig devleri ise ulusal oyuncunun ardına düştü. Trabzonspor'un oyuncuyla ortak merakı bulunduğu bilinirken; Galatasaray'ın da bu transfer düşüncesince devrede bulunduğu ortaya çıktı.

GALATASARAY TALİP OLDU

Asist Analiz'in haberine göre; Galatasaray, Gedson Fernandes'in birlikte Yusuf Yazıcı'yı da istiyor. Yusuf Yazıcı'nın muhtemel transferi düşüncesince Galatasaray ile Lille'in anlaşmasının ehliyetli bulunmadığı ve Trabzonspor'un da inandırma edilmesi gerektiği belirtildi.

TRABZONSPOR'DAN ÖZEL MADDE HAMLESİ

Bordo-mavililerin Yusuf Yazıcı'yı Lille'e satarken hususi ortak konu koydurduğu kaydedildi. İşte sözleşmede toprak düzlük o madde;

"Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de ayrıksı ortak kulübe kiralamayacağını yahut satmayacağını üstlenme etmektedir. Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Trabzonspor'a 20.000.000.-EUR ödence bedeli ödeyecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?