Spor

Galatasaray kendine geldi

Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, geriye düşmüş olduğu karşılaşmada Göztepe'yi 2-1 geçmesini bildi. Sırasıyla Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor, Kayserispor karşılaşmalarında mecmu 10 nokta bırakan soluk kırmızılı takım, haftayı kayıpsız geçti. 

Galatasaray kendine geldi
27-09-2021 11:08

KAZANIM BÜYÜK

Galatasaray, Göztepe maçında hemen 3 puanı değil ayrıksı kazanımlar da elde etti. Tribünlerle grup ortada akıbet devirde itici rüzgarlar esmeye önceden Göztepe karşılaşmasında tamamı buzlar eridi ve bütünlük sağlandı. Bu birleşmeden sonradan yengi de geldi.

RUMEN İŞİ!

Galatasaray'da Morutan geçmiş kere golle buluştu. Yaratıcı ortak gole imza atan dinç futbolcuya asisti de Cicaldau yaptı. Daha ilkin Kasımpaşa maçında da Morutan pası vermiş, Cicaldau golü atmıştı. İki Rumen yıldızın arasındaki uzlaşma Galatasaraylı taraftarlara da rüya veriyor.

HEDEF MARSİLYA

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu da gol şanssızlığını kırarken Mbaye Diagne de iri ölçüm topladı. Galatasaray'da atılım hattındaki nice oyuncunun maneviyat bulması beceri heyetin de elini güçlendirdi. Sarı-kırmızılılarda demin yegâne amaç Avrupa Ligi'nde oynayacağı Marsilya maçı. Teknik heyetin maçı şifrelerini çalışmaya başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?