Spor

Fraport TAV Antalyaspor- Adana Demirspor maçının ardından

Süper Lig’in 8’inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor’un branşında Adana Demirspor’a 2-1 kaybetmiş olduğu maçın ardından dü takımın fen direktörleri izah yaptı.

Fraport TAV Antalyaspor- Adana Demirspor maçının ardından
01-10-2021 23:44

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, pik ellerindeki kozları oynayarak kontrollü başladıklarını belirterek, “Rakibi gelişigüzel yerde tuttuk. İstediğimiz kabilinden atak yaptık. Ama şaşırtı müşterek gol, tartışılan, tartışılacak olan, anlamlandıramadığımız, deme veremediğimiz müşterek gol. Bu bizi disiplinden uzaklaştırdı ve müşterek müddet dağınıklığı almak düşüncesince ziyadesiyle savaş ettik. Oyuncu atılabilirdi. Futbol haricinde oyunun dengesini toparlamak ve arka değiştirmek düşüncesince ziyadesiyle savaş ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

İkinci yarıda toparlandıklarını laflarına ekleyen Ersun Yanal, konuşmasını şöyleki sürdürdü: “Oyuna arka döndük ve dobra oynamaya başladık. Gol kaçırdık, rakibe avantaj kurduk. Bu üstünlükte oyunun müşterek bölümünde dü oyuncunun kavgası ve tartışması çıktı. Kazandığımız disiplini o an arka reddetme ettiğimiz düşünüyorum. Maalesef futbolun artılarını burada bahsetmek belkili olmuyor. Yine bugün futbolun önüne güzeşte bazısı olaylar meydana geliyor. Bunları kesinlikle toparlayacağız, kesinlikle düzelteceğiz? Yetenek seçiminde günah yapmayacağız. Yetenek seçimlerinde torpido gözü yapmayacağız. Yetenek seçeneklerinde maatteessüf yaptığımız yanlışlar çabucak bizlere değil, Türk futboluna pahalıya servet oluyor. Kazanabileceğimiz müşterek maçtı, kaybettik. Onun düşüncesince baş döndürücü üzüldük.”

MONTELLA: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET OLDU

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise galip geldikleri düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu söyledi. Takım ve pakt yerine her insanın baş döndürücü çalışmış olduğu müşterek çevrim geçirdiklerini laflarına ekleyen Montella, “4 maçlık müşterek sergüzeşt bitirdik. Ama baktığınız devir kulübümüzü de canı içten kutlama kartı ediyorum. Sürekli bizim yanımızdalar. Sundukları olanaklar yardımıyla daima baş başa baş döndürücü bahtiyar müşterek biçimde çalışabiliyoruz. Tabii ki şurası da ifşa etmek istiyorum. Top baş döndürücü rakipteymiş kabilinden görünüyor lakin kılıç baş döndürücü şimdi müşterek tomar konum bulduk. Hak ettiğimiz müşterek yengi oldu. Ayrıca taraftarlara da teşekkürname ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?