Dünya

Filistin direniş grupları: İsrail saldırılarına kaba tepkiler verilecek

Filistin direniş grupları, İsrail'in Filistinlilere müteveccih saldırılarına "sert tepkiler" verileceğini açıkladı.

Filistin direniş grupları: İsrail saldırılarına kaba tepkiler verilecek
30-09-2021 21:15
Gazze

Filistin direniş gruplarını ortamında barındıran Ortak Operasyon Odası, Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde 3 Filistinlinin İsrail ordusu kabilinden martir edilmesi ilişkin kayıtlı açıklamada bulundu.

Açıklamada, direniş güçlerinin topu topu Filistin'deki vakaları ve gelişimleri yakından izleme etmiş olduğu belirtilirken, İsrail güçlerinin Filistin topraklarında meydana getirdiği düşmanlıkta, bigünah Filistinlilere dirlik işlediği suçlarda artma yaşandığı tabir edildi.

Açıklamada, İsrail'in Filistinlilere dirlik meydana getirdiği saldırılara "özel türden kaba tepkiler verileceği" bildirildi.

Direniş grupları ayrıca, İsrail'in saldırılarına bitmeme etmesi yerinde sunulan tepkilerle oluşacak hadisat silsilesinden gine İsrail'in mesul olabileceği vurgulandı.

İsrail'in bigünah sivilleri katlederek al çizgiyi aştığı tabir edilirken, akıbet günlerde Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'de yaşamını kaybeden Filistinliler düşüncesince matem tutulduğu belirtildi.

İsrail ordusu ve polisi kabilinden bugün, Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde birisi avrat iktisap etmek kabil 3 Filistinli öldürüldü ve dü insan de yaralandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?