Spor

Fikret Öztürk Kulüpler Arası Golf Turnuvası sona erdi

Antalya'nın Serik ilçesinde Regnum Carya Otel çeşidinden bu sene 7'ncisi planlı Fikret Öztürk Kulüpler Arası Golf Turnuvası'nda, Taurus Golf Kulübü böke oldu.

Fikret Öztürk Kulüpler Arası Golf Turnuvası sona erdi
20-12-2021 13:08

Belek gezim merkezindeki Regnum Carya ve National Golf Kulübü alanlarında oynanan turnuvada İstanbul, Kemer Country, Klassis, İzmir, Bodrum, Ankara, Taurus ve Kıbrıs golf kulüpleri kazanmak kabilinden 8 kulüpten acemi 80 sportmen savaşım etti. Üç gündüz devam eden turnuvada Taurus Golf Kulübü bir numara oldu. Turnuvada Bodrum Golf Kulübü ikinciliği, Kemer Country Golf kulübü ise üçüncülüğü elde etti.


Turnuva böylece dereceye giren takımlara ödülleri, planlı törenle Regnum Carya Otel Yönetim yerleşmiş Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk kabilinden verildi. Törende mütekellim Fikret Öztürk, böke ekibi kutladı. Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk ise "Fikret Öztürk bu işe lisan vermiş, golften tek kopmayan birisidir. Ben benzeri kendisine onu herhangi bir mevzuda destekledim. Kendisi meydana getirdiği herhangi bir işi isteyerek yapar. Kendisi İngilizce bilmediği düşüncesince başta yaptırdığı okullarda İngilizce okutulsun istedi. Kendisinde az bulunan şeyleri çevresindeki dallar ve memleketimiz düşüncesince gerçekleştirmek ister. Bu tür turnuvalarda savaşım fail golfçülerimizden umarız ki gitgide ülkemizi asimilasyon fail baş döndürücü güzel golfçüler çıkar. Bu turnuvanın bizlerden sonraları da anadan görme bir vaziyete gelmiş şekilde bitmeme etmesini istiyoruz" sanarak konuştu.


Törende turnuvaya eklenmiş bulunan 8 golf kulübünün ekip kaptanları Fikret Öztürk'e onurluk verdi. Kemer Country Golf Kulübü marifetiyle öğrencilere burs sağlayan Fikret Öztürk ile benzeri Nurten Öztürk'e, Kemer Country Golf Kulüp Kaptanı Erdem Kıramer onurluk ve Milli Eğitim Bakanlığı kabilinden gönderilen teşekkürname belgesini verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?