Spor

Fenerbahçeli taraftarlardan sarı-lacivertli takıma destek

Fenerbahçeli taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ortak araya gelmiş olarak takımlarına destek oldular.

Fenerbahçeli taraftarlardan sarı-lacivertli takıma destek
18-10-2021 08:07

Süper Lig’in 9’uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor’a 3-1 yenik oldu. Karşılaşmanın peşi sıra Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, mücadelenin hakemi Ali Şansalan kendisince açıklamalarda bulunurken taraftarları da Sabiha Gökçen Havalimanı’na çağırma etti. Ali Koç’un; ‘Bu takımda ümidinizi kesmeyin. Her hakeza tökezlemede isyanlar, bizlere ve oyunculara hakaretler, kenetlenin. Bu şeb gidebilenler Sabiha Gökçen'e gitsin. Bu takıma destek olun’ şeklindeki çağrısı hesabına taraftarlar içtimai iletişim araçları üstünden harekete geçti.

Polisin derin asayiş önlemi almış olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı’nda birlikte araya mevrut yüzlerce taraftarlar, meşaleler yakıp, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla takımlarına destek oldu. Trabzonspor maçında fariza düzlük yargıcı Ali Şansalan’a tepkilerini dile getiren sarı-lacivertli taraftarlar, Şansalan aleyhinde tezahüratlarda bulundular.

ALİ KOÇ: HAKKIMIZI KORUMAK İÇİN İŞ BAŞA DÜŞTÜ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, meydana getirdiği açıklamada, “Öncelikle sizin hakeza birlikte geceden sonradan buraya gelmeniz tek değerle eder biçilemez değerdedir. Çok teşekkürname ediyorum. Gönül isterdi ki yengi daha sonra bizi burada kutlasaydınız lakin burada aşırı ağırbaşlı birlikte heyecan var. Sizler de olanların farkındasınız akıbet 2-3 yıldır yaşananların da farkındasınız. Bu şeb alacağımız birlikte yengi lazım grup tablosunda, lazım ruh bilimsel kendisine bizlere nite ivme kazandıracağının farkındayız. İstemediğimiz birlikte yargıcı pik tayin edildi sesimizi çıkarmadık. Hakkımızı arkalamak düşüncesince iş başa düştü. Bu takım 80 zaman yüreğini koydu ve savaşım etti. 23’üncü dakikadan sonradan 12’ye 10 oynadık. Hakemin Gustavo’ya bulunan yaklaşım türüne bakın Nwakaeme’ye bulunan yaklaşımına bakın. Gelecek açısından dobra birlikte çevir sesi bulunmadığı düşüncesince bıçak kemiğe dayandı. Biz zat haklarımızı arkalamak durumundayız. Fenerbahçe zat haklarını zat korumaya mahkum edildiğinde karşılığını vermiştir. Sizden ricam bu hafta süresince bizlerden doğacak önerileri yakından izlem edin andıran sürede baştan toplanmamız gerekecek. Perşembe haset aşırı ehemmiyetli birlikte maçımız mevcut bu takım kendini toparlayacak ve siz de desteğinizi vereceksiniz. Artık bizlere meydana getirilen haksızlıkları yapanların yanına bırakmayacağız, birlikte bedeli olacak. Biz, Pereira ve kadrosuna, Mesut Özil, Gustavo ve Altay liderliğindeki takıma inanıyoruz. Sonuna derece savaşım vereceğiz. Sizden ricam desteğinizi sürdürmeniz” dedi.

VITOR PEREİRA: OMUZ OMUZA VEREREK ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertli taraftarlar düşüncesince savaşacaklarını anlatım ederek, “Hep beraber, dal omuza vererek siz değerli üyelerimizin de yardımıyla bu mücadelesi verip böke olacağız. Bu görkemli duyguları yaşattığımız düşüncesince teşekkürname ediyorum. Hayatımda gördüğüm en görkemli taraftarlarsınız” halinde konuştu.

MESUT ÖZİL: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Mesut Özil ise taraftarlara teşekkürname ederek, “Bugün aşırı üzgünüz lakin şuna inanıyorum perşembe haset elimizden geleni yaparak maçı kazanacağız. Siz arkamızda olduğunuz sürece bu takım bu yıl böke olacaktır” diyerek konuştu.

ALTAY BAYINDIR: BU AKŞAM İÇİN ÖZÜR DİLERİZ, SONU ŞAMPİYONLUKLA BİTECEK

Sarı-lacivertli kaleci Altay Bayındır ise meydana getirdiği açıklamada şunları dile getirdi: “Herkese aşırı teşekkürname ederiz, hakkıyla sizler sebebiyle duygularımız kabarık. Ne derece aç ve isteki olduğunuzun bilincindeyiz, tığ de sonuna derece savaşım edeceğiz. Neyi ne derece istediğinizin farkındayız bu akşam ezanı düşüncesince kusur dileriz, sonu şampiyonlukla bitecek.”

Sarı-lacivertli barhana açıklamaların peşi sıra takım otobüsü ile Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gitti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?