Spor

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Göztepe maçında yaşanmış olan vakalardan çevre Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) gönderme edilen İrfan Can Kahveci üzerine açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci açıklaması
01-12-2021 22:04

Sarı-lacivertli kulüpten mevzuyla ait şu ifadelere arazi verildi:
"30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerine bağlı görüşlerimizi Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan çağ meydana getirdiği açıklamalarla değerlendirmişti.

Gün içinde ortaya çıkan görüntüler, Genel Sekreterimizin Kulübümüz hesabına yapmış bulunduğu açıklama ve tespitlerin ne denli akilane bulunduğunu gözler önüne sermiştir.

Görüntülerde çakılı bulunduğu neredeyse futbolcumuz İrfan Can Kahveci ile rakip aktör ortada gerçekleşen diyaloğun banko müşterek ‘saldırı' durumunda olmadığı, müşterek itiş kakıştan ibaret bulunduğu kemiksiz müşterek halde görülmektedir.

Maç içinde yaşanmış olan ve koridorda bitmeme eden sataşmalardan doğan düet diyaloğun böylece yaşananlar ayak topu alanlarında elden rastgele hafta karşılaştığımız diyaloglardan ayrımlı değildir.

Bu sahneler doğrultusunda atak ayrıcalığı ile PFDK'ya gönderme edilen futbolcumuz İrfan Can Kahveci'ye müteveccih ait kurumun bu meydana getirilen tehlikeli hatayı düzelteceğine inanıyor;

Fenerbahçe Spor Kulübü şekilde oyuncumuzun hakkını sonuna denli savunacağımızı camiamıza ve hepsi spor kamuoyuna bildiriyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?