Spor

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defterinin kapanmadığını tabir ederken, Fenerbahçe ile oynanacak bulunan derbi öncesinde toy hocayı takıma yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'
09-12-2021 16:29
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının peşi sıra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri uğrunda Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi ve gözetim yerleşmiş şekilde çetince müşterek devirde Beşiktaş'ın yönetimine isteyen olduklarını tamlayan Kocadağ, "O süreçten itibaren çetince müşterek süreçti Beşktaş'ı toparlama namına neler yapabiliriz, onları düşündük ve Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın çocuğu ve bizin planlarımızın parçası şekilde akıllıcasına sürede takımın başına geldi.

Hocamızla bu arada ihtimal bu takımdan müşterek obje gayrimümkün denilen dönemde, 10 yıl böke olunamaz denilen devirde önceki senemizde 2 yürek aldık. Hocamız ve çoğumuz bu süreçleri yaşadık, hakkıyla 2 yürek alarak hem camiamızı sevindirdik tıpkı sürede başarının dibine imza attık. Hocamız da bu işin önderliğini yaptı. Sene başlangıcında aşırı iri ümitler, beklentiler, böke ergin ve 2 yürek almış ekipman şekilde hâlâ iri beklentilerle başladı. İyi de müşterek ekip kurduğumuzu düşünüyorduk. İyi oyuncular, iri esame ekibe katıldı. Hem Şampiyonlar Ligi'nde tıpkı sürede ligde maksata yürüyecek müşterek grup şekilde yola çıktık" dedi.

"Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince aşırı iri müşterek isim"

Gelinen noktada toplumun beklentilerini karşılayan sonuçların alınamadığını dile getiren Kocadağ, "Bir güruh sebep mevcut lakin bu yaşanılan süreçte aşırı ağır yıpranmalar da yanı sıra geldi. Biz de elimizden geleni, hocamızın bizlerden arzu etmiş bulunduğu devirde Ümraniye'de hocamıza arkalamak düşüncesince ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. 2 hafta ilkin de tığ müşterek mülakat yapmıştık. Biz hocamıza güvendiğimizi, tekrardan bitmeme etmesi ve denemesi icap ettiğini belirtmiştik. O da ayrımsız halde ayrıldı lakin bugün bakımından hocamız hâlâ müşterek tomar Beşiktaş camiasına dokunca hasretmek istemediğini belirtti.

Biz de bunu akla yatkın gördük. Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince aşırı iri müşterek isim. Çocuk yaşta bu kulübe gelip başarılara imza atan müşterek isim. Bugün bakımından bu kapıdan çıktı. Efsane müşterek aktör şekilde girmiş bulunduğu kapıdan söylence sarıklı şekilde çıktı. Çok iri müşterek üstünlük bulunduğunu düşünüyorum. Bundan ahir süreçte Sergen hocamız için, Beşiktaş'ın kapısı katiyen kapanmamıştır. Bugün hicran olmaktadır lakin tığ helalleşerek bunu gerçekleştirdik. Bazen bu süreçler yaşanmak yerinde kalıyor. Bundan sonrasıyla alakadar değerlendirmelerimizi yapacağız. Beşiktaş'ı baştan ayağa kaldıracağız, lazım adımları atacağız" niteleyerek konuştu.

"Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defteri kapanmadı"

Hoca şekilde hâlâ öncesinde müşterek planları olmadığını tamlayan Kocadağ, "Bugün bakımından çalışmalara başladık. İnşallah güzel müşterek hocayla anlaşıp getireceğiz. Kısa müddet içinde hocayı takıma katarız. Maddi mevzuyla alakadar boyut yok, ödence maddesi yoktu. O noktada aykırı anlaşarak ayrıldık. Karşılıklı konuşuldu ve bizim infirak düşüncemiz olmadığını söyledik lakin yukarı üstüne üstlük mevrut müşterek proses var, hocamızın belirttiği müşterek uydurma var. Daha müşterek tomar dokunca hasretmek istemiyorum demesi camiayı düşündüğü, bizleri taraftara erinç bulunduğu sorumluluktan dolayı. Hocamızın Beşiktaş defteri kapanmadı. Daha ilkin de ayrılıklar yaşadı. Bizler de ayrılıklar yaşadık, gene geldik. Beşiktaş herhangi müşterek devir sürekli bulunan unsur.

Belki tığ oluruz olmayız lakin Sergen sarıklı baştan bu kapıdan girecektir. Sergen Yalçın hocalık yönünde kendini tanıtlama etmiş durumda. Bizim elhak içeride kişi profesyonellerimiz, hocalarımız var. lider sarıklı takımın başlangıcında olacaktır. Daha sonradan bu hafta içinde sarıklı adaylarıyla görüşüp sonucu veririz. Yerli-yabancı dair müşterek obje anlatmak istemem. Önümüze ne tercihler gelecek, kimler müsait, ki bizim istediğimize karşılık verecek sarıklı olarak, onları bu hafta içinde müddet gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe derbisi öncesinde hocayı yetiştirmeye çalışacağız"

Şu an düşüncesince kişi dair konuşmanın akıllıcasına olmadığını kail Emre Kocadağ, "Çok kalburüstü hocalar. ad üstünden bahsetmek akıllıcasına olmaz. Biz başkanımız ve profesyonellerimizle dizelge üstünden bakacağız. Derbi öncesine yetiştirmeye çalışacağız hocayı. Bizim tek kişi üstünde tefekkür fırsatımız olmadı. Bu kulübü hile kılmak düşüncesince buradayız, müşterek hicran yaşandı üzerimize düşeni yapacağız. En iyisi olması içerisinden elimizden geleni yapacağız. Oyuncular da üzüldü. Geçen yıl güzel müşterek mevsim geçti. Çok başarılarla kırcı müşterek sezondu. Hocamız da oyunculara veda etti, oyuncular da teşekkürname etti" biçiminde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

İLGİLİ HABER
Beşiktaştan Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?