Spor

Edin Visca için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da, Medipol Başakşehir'den nakil edilen Edin Visca için Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Edin Visca için imza töreni düzenlendi
07-01-2022 18:38
Trabzonspor'un, Başakşehir'den renklerinde bağladığı Visca için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törende mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, “11 senedir devletimizde şekil giyen Edin Visca'nın gelişiminde aşırı iri hisse sahibi bulunan ve nakil sürecinde bizlere rastgele muhtelif kolaylığı sağlayıcı Başakşehir dümen kuruluna, altın başkanı Göksel Gümüşdağ'a, engel peşinde bu transferin gerçekleşmesi için efor harcayan altın asbaşkanımız Ertuğrul Doğan'a, Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, dümen oturmuş üyeleri Mustafa Saral ve Ömer Ayvacı ile oyuncumuzun menajerlerine teşekkürname ediyorum. Edin Visca her insanın tanıdığı, ölçüm ettiği, derinlemesine senelerdir devletimizde ferde oynayan, efendiliği, centilmenliği ve performansıyla şahısların gönlünü elde eden altın müşterek oyuncumuz. Kendisine ‘hoş geldin' diyorum. Çok iri müşterek ailenin içine girmiş bulunuyor. Trabzon, futbolu az buçuk ayrımlı yaşar.

Sabah Trabzonspor'la gözümüzü açar, futbolla yaşarız ve gine bu halde yatağa yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı caba havi müşterek kavram, müşterek olgudur. Futbolun ve sporun rastgele nesne bulunduğu müşterek site burası. Aynı sürede akıbet basamak tutkulu, kulübünü ve oyuncusunu bağrına basan, kendiliğinden ve ailesinden müşterek zerre kendisine bildirme fail müşterek yer. Visca da bu heyecanı berhayat kızarmak istediğini söylemişti. Takımımıza kuvvet katacağına inanıyorum. Kulübümüzün gayesi hoppadak şampiyona yahut şampiyonluklar değil. Allah kader ederse hem böke bununla birlikte kalıp peyda etmek istiyoruz. İnşallah Visca'nın jübilesini de Trabzonspor'da gerçekleştirmek baht olur” dedi.

Visca'ya, nakil sürecinde azimli tavrı için de teşekkürname fail Başkan Ahmet Ağaoğlu, şunları söyledi:

“Transferde en ehemmiyetli görevi Visca oynadı. Çok hevesli ve istekliydi. Çok akilane müşterek kulübe geldi. Yaklaşık kendisine 45-60 güneş devam eden müşterek nakil süreci oldu. Futbol kamuoyunun beklediği müşterek transferi aşırı şükür sağ esen neticelendirdik.”

Visca: "Trabzonspor toplumu senelerdir beni istiyordu"

Bordo-mavili takıma nakil olduğundan aşırı bahtiyar bulunduğunu vurgulayan Visca, "Trabzonspor toplumu senelerdir beni istiyordu. En böylecene bu nakil gerçekleştiği için başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na teşekkürname ediyorum. Başakşehir'de hocamızla ve Göksel Başkan'la görüşerek bu nakil için müsaade aldım. Başakşehir'de nice şeyi yaşadığımı belirterek Trabzonspor'a gidip dünkü şampiyonluklar berhayat kızarmak istediğimi söyledim. Trabzonspor kalıp müşterek kulüp, coşkulu müşterek taraftara sahip. Ben de bu ailenin müşterek parçası peyda etmek istedim.

Artık buradayım, aşırı hararetli ve aşırı mutluyum. Bundan sonradan benim işim sahada. Sizinle ve taraftarlarımızla bu arada elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışacağım. Burada eş ortamı var. Bunu geçmiş güneş gördüm. Bu tün ezanı dingildemek arzu ederdim lakin maatteessüf kavait var. İnşallah hepsi için hayırlısı olur. Hedef hoppadak bu sene şampiyona değil, müşterek iki sene süresince Türkiye'de başrolde olmaktır. Bu topluluk bunu adalet ediyor. Altını çizerek söylüyorum, buraya eğilimli ve motive müşterek halde geldim. Transferim Bosna'da da aşırı müspet karşılandı. Şimdi oraya formalarımı göndereceğim” diyerek konuştu. İmza töreninin peşi sıra Edin Visca, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun isteğiyle 1461 sayı şekil satın aldı.

Gökmen Şahin

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?