Magazin

Cem Yılmaz: Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm 

Komedyen Cem Yılmaz, 'Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4'üncü, 5'inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu müşterek kanıt değil bu müşterek realite' dedi.

Cem Yılmaz: Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm 
11-11-2021 22:22
Komedyen Cem Yılmaz, "Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4'üncü, 5'inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu birlikte kanıt değil bu birlikte realite" dedi.

İş ve bellik dünyasının yanı sıra, adlı sanlı adların birlikte araya geldiği 'Brand Week Istanbul' vakit 17.15'te Zorlu PSM'de düzenlendi.

'Brand Week Istanbul'un 'Inspiration Hall' bölümünde '21.Yüzyılda Farklı Olmak' başlıklı söyleşide komedyacı Cem Yılmaz, Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, voleybolcu Eda Erdem, Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin soruları yanıtladı.

Yaptığı esprilerle salondakileri güldüren komedyacı Cem Yılmaz, "Bir çoğumuz, elimizdeki imkanlarımız alınsa, Taş Devri'ne gönderilsek, ne iş yapacağını bilemeyebilir. Murat Bey sizi mesleğinizle taş devrine göndersek, marketing ile ilişik ne yapabilirim diyerek kişmiri iftira düşünürsünüz. Reklamcı dostum orda ne yapacağım diyerek düşünebilir. Benim ise tek hakeza birlikte kaygım yok. Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4'üncü, 5'inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu birlikte kanıt değil bu birlikte realite" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?