Yaşam

Cem Güventürk ve Boyner Sonbahar – Kış 2021 koleksiyonunda bir araya geldi

Boyner, Sonbahar-Kış 2021 sezonu düşüncesince Karikatür Sanatçısı Cem Güventürk ile bir araya geldi. Kadın ve rical düşüncesince hazırlanmakta olan ve 49 parçadan oluşan Cem Güventürk X Boyner koleksiyonunda Cem Güventürk’ün çizimleri sweatshirt, tişört ve sneaker’larda

Cem Güventürk ve Boyner Sonbahar – Kış 2021 koleksiyonunda bir araya geldi
12-10-2021 10:03

Boyner ile Karikatür Sanatçısı Cem Güventürk, 2021 Sonbahar-Kış sezonunda bir araya geldi. Hem şen bununla birlikte biçem sahibi bir görünüş vadeden Cem Güventürk X Boyner koleksiyonu, Cem Güventürk’ün kendine saf çizim seçimi ve ruhunu yansıtan desen ve mesajların ön planda bulunduğu sweatshirt, tişört ve sneaker’lardan oluşuyor. 19 sweatshirt, 13 tişört, 17 sneaker modelinin toprak almış bulunduğu 49 ayrımlı parça, kalıpların dışına çıkarak hem doğayla bununla birlikte şehirle bütünleşiyor.

Karikatürlerinin beraberinde kitaplarıyla da konuşma dünyasında toprak edinen canlı artist Cem Güventürk, Boyner düşüncesince hazırladığı koleksiyon çekimlerinde toprak alarak modellik yaptı. Boyner ile teşrikimesai karşı mütekellim Güventürk: ”Çizimlerimin yaşamın içre bir koleksiyonda toprak almasından ve Boyner kanalıyla serbest kitlelere ulaşacak olmasından aşırı mutluyum. Ben koleksiyonu tasarlarken aşırı esenlik aldım. Koleksiyonun ışık çekiminde toprak kabul etmek da benim düşüncesince ayrı bir coşku ve birikim oldu. Umarım beğenilen ve giyen hepsi de benim derece esenlik alır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?