Spor

Çaykur Rizespor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Çaykur Rizespor, alanında mihman etmiş olduğu Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 1-0 yenmiş etti. Karşılaşmanın ardından fen direktörlerler Hamza Hamzaoğlu ve Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının ardından
19-12-2021 16:37

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “0-0 bitmesi müstelzim ortak maçtı. Rakip takımın bizlere gol çarpmak düşüncesince aşırı şansları olmadı. Direkten dönen ortak topumuz var. Rize’nin beş altı şansı ha ancak aşırı ak pak pozisyonlar değildi. Fark burada redif kulübesindeki 5 oyuncuyla geldi ve redif kulübesinden gelenlerle skoru yaptı. İlk değişikliğimi 85’inci dakikada yapabildim. Çünkü redif kulübemde 6-7 aktör 20 yaşın altında. Tabi aşırı zor, şimdi deneyimli oyunculara ihtiyacımız var. Bu saatten sonraları da Malatya düşüncesince de aşırı şişman ortak çöküntü başladı” dedi.

"ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI VE BUNU DA ALDIK"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, “Yine ortak iç alan maçı, gene galibiyet. Bizim düşüncesince sevindirici, en azından sahamızdaki çelimli oyunumuzu sürdürüyoruz. Kazandığımız düşüncesince mutluyuz, oyuncularımı ortaya koydukları savaş düşüncesince kutlama ediyorum. Bugün gene birtakım arkadaşlarımız aramızda değildi. Her devir söylüyoruz, kılıç ortak takımız ve her insanın herhangi ortak devir anık olması lazım. Bugün Tarık ve Emir Han sahada görevlerini en dobra biçimde yaptılar. Bütün oyuncularımı kutlama ediyorum mühim bulunan 3 puandı ve bunu da aldık. Tabi ki şimdi dobra olmamız gerekir, herhangi ortak güzeşte devir şimdi iyiye akla yatkın gidiyoruz. Bu işin esas kahramanları futbolcular, esas övgüye onlar laikler. Taraftarlarımızın ısrarı ile sahada onları selamladım. Taraftarlarımıza da bizlere duydukları yârenlik ve güvenden ötürü da teşekkürname ediyorum” biçiminde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?