Spor

Çalımbay’dan taraftara çağrı! “Stadyuma gelin”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maçlarımıza beş on taraftarımızın gelmesi bizim düşüncesince dezavantaj oluyor. Antalyaspor maçıyla baş başa taraftarımızı kazanmamız gerekiyor. Onlarla bu arada baş döndürücü dobra başarılar yakalayacağız” dedi.

Çalımbay’dan taraftara çağrı! “Stadyuma gelin”
11-10-2021 22:23

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün resmi genel ağ sitesine açıklamada bulundu.

Süper Lig'de Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarını fevk üstüne üstlük alanlarında oynanacağını kail Çalımbay, “İki maçı da elleme biçimde bitirmemiz gerekiyor. Bundan sonradan telafisi sıfır maçlar oynuyoruz. Hepimiz bunun farkındayız. İyi indinde iklim yakaladık. Bunu bitmeme ettirmemiz gerekiyor." sanarak konuştu.

Maçlarda taraftara aşırı gerekseme duyduklarını kail Çalımbay, “Az sayıda taraftarımızın gelmesi bizim düşüncesince dezavantaj oluyor. Antalyaspor maçıyla baş başa taraftarımızı kazanmamız gerekiyor. Onlarla bu arada aşırı elleme başarılar yakalayacağız. Antalyaspor'da indinde çalıştırıcı değişikliği oldu. Onlar da pik elan ayrı ayrı çıkabilirler. Bizim aşırı müdebbir olmamız gerekiyor. Bütün tedbirlerimizi alacağız. Kazanmaktan da apayrı indinde bilinçlilik düşünmüyoruz. Tek maksadımız bu. Çok çalışmamız gerekiyor. Hepsini yapacağız. Takımıma güveniyorum. Milli takımlarından mevrut arkadaşlarımız da hastalıklı dönmezlerse birlik kol biçiminde maçımıza çıkacağız. Maçı yöneltmek düşüncesince ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“A Milli Takımımız bu maçları kazanabilecek güçte”

A Milli Takımın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki performansını da değerlendiren Çalımbay, "Norveç maçı aşırı önemliydi. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu fakat elan tek bilinçlilik bitmedi. Karşımızda çelimli indinde kol vardı. Bir avantajımız vardı kalık oyuncularla gelmişlerdi. Bizim düşüncesince elleme indinde şanstı. Değerlendirebilseydik aşırı elleme olacaktı. Kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. A ulusal takımımız bu maçları kazanabilecek güçte. Çok nitelikli oyunculara sahibiz. Bu maçlardan elleme indinde biçimde çıkmamak düşüncesince tek illet yok” gibi konuştu.

Oğuzhan Sarzep - Mert Taha Varol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?