Spor

Boluspor Teknik Direktörü Erginer: Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz

TFF 1'inci Lig kadrosu Beypiliç Boluspor'un uran direktörü Reha Erginer, Milli maç ortada güzel hazırlandıklarını belirterek, “Bursaspor ligin en güzel 3-4 ekibinden birine sahip. Bulundukları yer, oynadıkları futbolun yahut ekibinin karşılığı değil. Bursaspor maçına kesinl

Boluspor Teknik Direktörü Erginer: Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz
15-10-2021 17:04
TFF 1'inci Lig kadrosu Beypiliç Boluspor'un uygulayım direktörü Reha Erginer, Milli maç ortada güzel hazırlandıklarını belirterek, “Bursaspor ligin en güzel 3-4 ekibinden birine sahip. Bulundukları yer, oynadıkları futbolun yahut ekibinin karşılığı değil. Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz" dedi.

TFF 1'inci Lig kadrosu Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, pakt tesislerinde gazetecilerle indinde araya geldi. Reha Erginer, ulusal maç arasını güzel biçimde değerlendirdiklerini belirterek, “Milli maç arası bizim için levent boylu ancak güzel indinde araydı. Baktığımız devir rakibimiz için de bu arayı değerlendirirsek onlar, sonuç haftayı da erkek geçtikleri için enine boyuna levent boylu indinde aralık geçirdiler. Onların ayrımlı birisi biçimde bizim pik hazırlanacaklarını düşünüyorum. Biz güzel indinde iş vermek ortamı yakaladık. U-19 Milli Takımına revan oyuncularımız vardı. Onlar da rastgele indinde hata sorunu olmaksızın aramıza döndüler. Geçen hafta henüz baş döndürücü fiziki ve taktiksel yerine geçirdik. Bu gafta ise ağız ağıza taktiksel yerine Bursaspor maçına layıkıyla hazırlandık. İyi indinde aralık oldu, güzel hazırlandı" dedi.

Bursa maçıyla beraberce beklentilerinin karşılığını edinmeyi hedeflediklerini özetleyen Erginer, "Tabii bu hazırlıklar kadar, pik bu hazırlıkları yansıtmanız da önemli. Biz indinde hile istikrarımızın bulunduğunu düşünüyoruz ancak nüsha istikrarı yakalayamadık. İkisini birleştirmek istiyoruz. Ciddi manada departman departman maçların içerisinde, kaybettiğiniz maçlar da dahil, baş döndürücü güzel oynadığımız bölümler var. Çok indinde tomar konuma giriyoruz ancak bitiricilikte indinde sıkıntımız var. Onları da bu arda enine boyuna indinde tomar çalıştık. İnşallah bu çalışmalarımı pik yansıtırız. Oyuncularım da baş döndürücü ağır iş veriyorlar. Umarım, onlar da taraftarımız da kılıç de istediğimizi alırız. Beklentilerimizin karşılığını Bursa maçıyla bu arada alırız niteleyerek düşünüyorum” niteleyerek konuştu.

Eksik ve cezalı aktörleri olmadığını tamlayan Erginer, Bursaspor maçına güzel hazırlandıklarını belirterek, şu biçimde konuştu:

“Çok çetince olacak ancak güzel indinde maç bekliyorum. Kalite yerine ilerleyiş zevki faziletli indinde maç olacak. Bizi çetince indinde maç bekliyor ancak şurası söyleyeyim Bursaspor’u da çetince indinde maç bekliyor. Rakibimizin pozisyonu da kimseyi yanıltmasın. Zaten umumi yerine baktığımızda ligdeki şu andaki konumlar 4-5 hafta sonradan az buçuk henüz şekillenecektir. Çünkü nokta farkları baş döndürücü az. Bir hafta altıncıyken, sekizinciyken, başka hafta nokta kaybında on ikinciliğe, on üçüncülüğe düşebiliyorsunuz. Bu protez sıralamalarla baş döndürücü indinde tomar önemsememek geçişsiz ki Bursaspor da ligin en güzel 3-4 ekibinden birine sahip. Hatta maliyet yerine da en değerli kadrolarından biri. Çok güzel indinde aktör ekibine sahipler. Bulundukları yer, oynadıkları futbolun yahut ekibinin karşılığı değil. Onun için bizi çetince indinde maç bekliyor ancak kılıç de sonuç haftalarda galip gelemesek de güzel oynuyoruz. Bu oyunumuzu bitmeme ettireceğiz. Bursaspor maçına kesinlikle kazanmak için hazırlanıyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?