Spor

Beşiktaş’tan Kulüpler Birliği’nde alınan hakem kararıyla ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü, dakika Kulüpler Birliği’nde meydana getirilen toplantının arkası sıra 14 kulübün almış olduğu evvel yarının akıbet 6 haftasında hakemlerle ilgili musahabe kararını yersiz ve boş boş bulduğunu açıkladı.

Beşiktaş’tan Kulüpler Birliği’nde alınan hakem kararıyla ilgili açıklama
24-11-2021 20:43

Siyah-beyazlı kulüpten mevzuyla ilgili namına meydana getirilen açıklamada, “Kulüpler Birliği’nin 24.11.2021 Çarşamba haset icra ettiği görüşmede ‘14 pakt mutabık olduk artan 6 maçta hakemler karşı konuşmayacağız’ biçiminde aldıkları kararı yersiz ve boş boş buluyoruz. Bu kararın ne maksatla alındığını ve hastalık bu kararın kamuoyuna açıklandığını da anlamakta meşakkat çekiyoruz. Ayrıca hakemler karşı sükût kararınızın zaman boyu değil çabucak 6 haftalık müşterek süreci kapsamasına da ağıt veremiyoruz.

Adaletsizliğin bitmeme etmesi durumunda, ayak topu hile kurallarına karşıt topu topu durumlarla ilgili, bugüne derece bulunduğu kabil Beşiktaş Jimnastik Kulübü gelenekleriyle janr ve tavrımızdan ivaz vermeden, ilgili gurur ve kuruluşlarla töre bilimi kavait çerçevesinde hak arayışımız sonuna derece bitmeme edecektir.

Bundan sonraları da meydana doğacak YANLIŞ karar ve adaletsiz çalışmalar karşısında topu topu kulüpleri kapsayacak halde kendimize özgü davranış ve tavrımızla mücadelemize bitmeme edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız” denildi.


DHA-Spor - Türkiye-İstanbul / Merkez - DHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?