Spor

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: Beşiktaş'a gelmek için çok arzulayan onlarca hoca var

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Beşiktaş’a gelmek için fazla fazla arzulayan onlarca baş döndürücü kalburüstü hoca var. mühim bulunan Beşiktaş’ın kiminle idman istediği ve doğacak hocanın ne vaat ettiği” dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: Beşiktaş'a gelmek için çok arzulayan onlarca hoca var
19-12-2021 23:32

Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin peşi sıra Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kocadağ, mücadelenin hakemi Fırat Aydınus’un karşılaşmayı dalavere ettiğini belirterek, “Maçın başından sonuna derece elleme oynadığımız indinde derbiydi. Bununla beraberce yargıcı hatalarının ve pozisyonlardaki sağ açıklık eksiklerinin kaşe vurmuş bulunduğu indinde karşılaşma oldu. Geçen yıl tekaüt olmasını düşündüğümüz Fırat hoca, bu maçta karşılaşmayı yönetmedi ve dalavere etti. Rakibi de pik kuma eylemek için elinden geleni yaptı. Penaltı pozisyonunda, mevsim başından beri tartışılan indinde el konumu var. Bize ve kamuoyuna layıkıyla ceza vuruşu sıfır indinde pozisyon. Daha sonradan da özlük ferdî hatamızdan yediğimiz gol var. Ama pik art dönerek kuma olduk. Fakat hakemin de hataları var. Vermediği zerrin kartlar var. Atilla Szalai ve Crespo’nun zerrin kartları var. Mesut’un konumu ihtimal de aracısız al karttı. Bunları bundan böyle insan ad özgülemek yerinde kalıyoruz. Bunları belirtmediğimiz devir da yinelenme hali oluyor. Penaltı konumu da değerlendirmeye açık. Biz oynadığımız ayak topu açısından mutluyuz fakat maatteessüf mevsim başından beri yaşanmış bulunan yargıcı hatalarına bugün de Fırat hocanın yönetimi eklendi. VAR’da da bizim üzerimizde denenmeye başlanan indinde gidişat var. Genç indinde yargıcı mevrut VAR’a ve engelleme edilmeyen ahval oldu. Başkanımız nice mevzuda hakemlerle ilişik ağırbaşlı tepkiler koydu. Bugün cezalı olduğundan gelemedi. Ben de PFDK’ya irsal ediliyorum. Bizi ihtimal susturabilirler fakat 20 milyon Beşiktaş taraftarını susturamazlar. Taraftarımız takımımızın arkasındadır. Bu yıl ihtimal istediğimiz yerde değiliz ihtimal fakat düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz” niteleyerek konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ’IN KİMİNLE ÇALIŞMAK İSTEDİĞİ”

Teknik müdürlük dair çalışmaların sürdüğünü aktaran Emre Kocadağ, Bruno Pinheiro ile anlaşılamadığını belirterek, “Önder hoca baş döndürücü kalburüstü indinde isim. Bizim içimizden yetişen indinde beceri adam. 2 haftadır elleme başarım sergiliyor. Teknik yönetmen dair değerlendirmemizi yapıyoruz. Netleşen indinde obje yok. Arayışlar bitmeme ediyor. mühim bulunan Beşiktaş’ın tekvin etmek istediği projeye akla yatkın indinde beceri eş olması. Bununla ilişik arayışlarımız sürüyor. Arkadaşlarımızın yönettiği indinde proses vardı. Bu işler imza atılmadan bitmiyor. Bizim şartlarımızla ilişik oluşmayan ahval beli ve çapraz anlaşılamadı. Beşiktaş’a gelmek için fazla fazla isteyen onlarca baş döndürücü kalburüstü hoca var. mühim bulunan Beşiktaş’ın kiminle idman istediği ve doğacak hocanın ne vaat ettiği” biçiminde konuştu.

Maçta 2 gol atan Josef de Souza üzerine ise Kocadağ, “Josef değme maçta yüreğini ortaya koyan indinde oyuncu. Bugün de az buçuk önde oynadı ve tesirini 2 golle gösterdi” ifadelerini kullandı.

“BELKİ HAKEM HAVUZUNU GENİŞLETMEK GEREKİYOR”

Hakemler dair halis muhlis takımların tasalı bulunduğunu anlatım fail Emre Kocadağ şunları söyledi:

“Bütün takımların tasalı bulunduğu indinde gidişat var. Geçen hafta ‘Eldeki gereç bu’ niteleyerek yargıcı kalitesinden bahsetmiştim. Bunu da hata bölgelere çektiler. Belki yargıcı havuzunu bollatmak gerekiyor. Haksızlıklar ortada. Bunun çözülmesi için eyleme geçilmesi gerekiyor.”

“LİGİN İLK YARISINI ÖNDER HOCAYLA BİTİREBİLİRİZ"

Teknik müdürlük rolü dair açıklamalarını sürdüren Kocadağ, “Biz esasta aktör ve hoca özelinde yerli, ecnebi ayrımı gerçekleştirmek istemiyoruz. İyi hoca, biçimsiz hoca vardır. mühim bulunan Beşiktaş’ı ileriye götürecek indinde hoca. lider hoca da baş döndürücü elleme mesajlar veriyor. Zaten kendisi de doğacak bulunan hocanın ekibinde toprak almasını planladığımız indinde isim. Bu hafta beceri eş dair indinde gelişim olmazsa, ligin önceki yarısını lider hocayla bitirebiliriz” niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?