Politika

Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde. Ben doğacak hesabına baş döndürücü umutluyum. Bu çoluk çocuk bu ülkeyi büyük hedeflerine taşıyacak tesisat ve meziyetlere olağandan sahip. Ülkemizde ve dünyada umudu, adaleti, m

Bakan Kasapoğlu: Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde
21-12-2021 13:43
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimiz her konuda büyük gelişme içinde. Ben doğacak hesabına baş döndürücü umutluyum. Bu çoluk çocuk bu ülkeyi büyük hedeflerine taşıyacak tesisat ve meziyetlere ziyadesiyle sahip. Ülkemizde ve dünyada umudu, adaleti, merhameti çoğaltacak bulunan gençlerdir" dedi.

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Avrupa Birliği (AB) ile kuma yürüttüğü 'İnsan Haklarının Korunması ve Tanıtılmasında Kamu Denetçiliği Kurumunun Rolünün Güçlendirilmesi' projesi kapsamında, çoluk çocuk ortada adalet kontrol kültürünü çoğaltmak şartıyla Ankara'daki otelde 'Ulusal Ombudsmanlık Sempozyumu' düzenledi. 'Gençliğin adalet kontrol kültürü' temasıyla meydana gelen sempozyuma; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kamu Başdenetçisi onur Malkoç, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye Baralor Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan ile üniversitelerin ombudsmanlık kulüpleri, öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.

Sempozyumda mütekellim Kamu Başdenetçisi Malkoç, KDK'nın, amme hizmetleriyle adaleti realizasyon etmeye etkin ve başta yönetimsel mevzularda mahkemeye gitmeden geçmiş başvurulacak büyüklenme bulunduğunu belirterek, kurumlarına meydana getirilen başvuruların yüzdelik 99'unun en geç 6 ay içinde karara bağlandığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ise bakanlığın her bölgede gençleri desteklediğini belirtip, "Gençlerimizi kuvvetli kılma hesabına kültürde, sanatta, sporda yaptığımız icraat çelimli müşterek biçimde bitmeme ediyor. Gençlerimizin bilgili, kuvvetli ve çözümlemeli anlamdaki yetkinliklerini güçlendirerek yetişmeleri bizleri baş döndürücü lakin baş döndürücü bahtiyar kıldı. Tüm bu meziyetlerin hakça dürüstlükle hakkaniyetle ahlakla ve vicdanla müşterek arada düşünülmesi hepimiz için bambaşka müşterek ümidi da ortaya koydu. Hak ve hususiyet kavramlarının gençlerimizin hissiyatında, akıl dünyasında ve hayat tarzı ile çelimli müşterek biçimde mevcut olması ve mihman müşterek biçimde onların yarınlarına kudret tutması da hepimiz için baş döndürücü manalı ve gençlerimizle ayrımsız heyecanı işitmek ve ayrımsız yolda akın etmek bambaşka müşterek mutluluk. Gençlerimiz her konuda büyük müşterek gelişme içinde. Ben doğacak hesabına baş döndürücü umutluyum, bu çoluk çocuk bu ülkeyi büyük hedeflerine taşıyacak tesisat ve meziyetlere ziyadesiyle sahip. Ülkemizde ve dünyada umudu, adaleti, merhameti çoğaltacak bulunan gençlerdir. Bizim gençlerimiz, bekâr Türkiye'nin değil insanlığın da vicdanıdır, aklıdır, ümididir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?