Spor

Ayşe Begüm Onbaşı'nın hedefi dünya oyunlarından dereceyle dönmek

Dünya Şampiyonu aerobik cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, 'Önümüzdeki sene baş döndürücü derin geçecek. 2022 senesinde 3 pare dünya kupası, 1 pare de dünya şampiyonası ve 1 pare de dünya oyunları var. Dünya oyunlarına Türkiye yerine geçmiş el katılacağız aerobik cimnasti

Ayşe Begüm Onbaşı'nın hedefi dünya oyunlarından dereceyle dönmek
21-12-2021 14:47
Dünya Şampiyonu aerobik cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, "Önümüzdeki sene aşırı koyu geçecek. 2022 senesinde 3 parça dünya kupası, 1 parça de dünya şampiyonası ve 1 parça de dünya oyunları var. Dünya oyunlarına Türkiye yerine evvel kat katılacağız aerobik cimnastikte. Bu yayıncı ki aşırı coşku verici. Umuyoruz ki ordan da derecelerle döneriz. İlk kat hakeza ortak yarışmaya katılacağımız düşüncesince alacağımız başarılar ortak evvel durumunda olacak. Bu da bizi haliyle heyecanlandırıyor" dedi.

Dünya Şampiyonu aerobik cimnastikçi, Redbull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, DHA'ya hususi açıklamalarda bulundu. Dünya şampiyonluğu başarısıyla Türk hanımının enerjisini gösterdiği düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu anlatım fail ulusal sporcu, "Dünya Şampiyonu kızarmak bizim kibar kategorisinde yapmak istediğimiz en şişman hedefti ve buna ulaştığımız düşüncesince hem aşırı mutluyuz, bununla birlikte Türkiye'ye bu başarıyı getirdiğimiz düşüncesince şişman ortak alım çalım yaşıyoruz. Hala hâlâ o zamanın içinden çıkabilmiş değiliz. Çünkü dünya şampiyonluğu bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli ortak başarı.

Bundan çevre aşırı şişman ortak devlet hissediyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız düşüncesince ve Türk kadının enerjisini orada gösterdiğimiz düşüncesince şişman ortak devlet yaşıyoruz" diyerek konuştu.

'2022 YILI YOĞUN BİR YIL OLACAK'

İlk el katılacakları dünya oyunlarından başarıyla dönüp ortak ilki berhayat kızarmak istediklerini tamlayan Onbaşı, "Önümüzdeki sene aşırı koyu ortak sene olacak. 2022 senesinde 3 parça dünya kupası, 1 parça de dünya şampiyonası ve 1 parça de dünya oyunları var. Dünya oyunlarına Türkiye yerine evvel kat katılacağız aerobik cimnastikte. Bu yayıncı ki aşırı coşku verici. Umuyoruz ki ordan da derecelerle döneriz. İlk kat hakeza ortak yarışmaya katılacağımız düşüncesince alacağımız başarılar da ortak evvel durumunda olacak. Bu da bizi haliyle heyecanlandırıyor" halinde konuştu.

'ÖNÜMÜZDEKİ SENE BOMBA GİBİ HAZIR OLMAYI UMUYORUZ'

Ayşe Begüm Onbaşı, sakatlıklarıyla ilgilendiren otama süreçlerinin tamamlandığını ve aşırı güzel ortak halde hazırlandığını anlatım ederek, şu halde konuştu:

"İtalya'dan sonraları küçük ortak kusur yaşadım. Aslında küçük değil, 5 parça parçalanmış yaşadım. Hemstring bölgemde parçalanmış vardı, onun otama süreçleri bitti. Bileğimde ortak kist vardı onu da aldırdım. Tedavi sürecim gerçekte tamamlandı. Sonrasında antrenmanlara başladık. Şu anda alıştırma sezonunun içerisindeyiz. Şu anda önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni müzik, acemi koreografilerin yapılmaları, takımların belirlenmesi üzere şeyler belirleniyor şu anda. Bu sürecin içinde aşırı şişman ortak coşku var. Hem az buçuk ruhsal gerilim var. Önümüzdeki sene neler olacak? Neler bitecek? Bunun da stresini yaşamıyor değiliz. Ama önümüzdeki sene bomba üzere amade olmayı umuyoruz."

'KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ'

Emeklerini karşılığını aldığını hissettiğini kail Onbaşı, "Özellikle acemi ve avrat ortak sportmen yerine cimnastik üzere ortak branşta savaş etmek, başarılar doğrultmak yahut yarışmalara eklenmek özelinde bahsetmek gerekirse, hakkıyla bu noktaya gelebilmiş olmak, bu emeklerin karşılığını alıyormuşum üzere hissettiriyor. Bu aşırı devlet donör ortak olay. Türk halkı, muvaffakiyet karşısında güvenilmez ortak direnerek ortak olmakta ve topu topu desteğini gösteriyor. Bundan çevre da aşırı onore oluyorum diyebilirim. Bu manada acemi branşlara sunulan destek sunar bizim düşüncesince aşırı önemli. Gerek bakanlık, ister federasyon ve sponsorlar bu janr branşların desteklenmesinde emeği güzeşte her insana ego ortak el hâlâ teşekkürname ediyorum. Bizim yarışmalara katılmamız ve muvaffakiyet kazanmamız yetmiyor. Bunun desteklenmesi ve duyurulması da aşırı önemli. Bu manada da kendimizi bahtlı hissediyoruz. Ulaştığımız başarılar, tedarik süreçlerimiz yahut başarısızlıklarımız da çabucak çecik duyuruluyor ve onların da desteğini herhangi ortak manada hissediyoruz" dedi.

'KENDİMİ ÖZEL HİSSEDİYORUM'

Redbull sporcusu olmanın da hususi hissettirdiğini özetleyen Ayşe Begüm Onbaşı, "Redbull özelinde şu halde ortak gidişat var. Dünya çapında ortak müzahir ve dünya genelinde hususi sporculardan biriyim. Kendimi hususi hissediyorum. Dünya çapında 850 sportmen mevcut ve 850'den ortak kızarmak önemli. Sadece yegâne ortak aerobik cimnastikçi mevcut o da benim dünya çapında. Bu da bana hususi hissettiriyor. Şu anda topu topu şampiyonların ortak araya geldiği ortak organizasyonun içerisindeyiz ve onlarla ortak arada kızarmak bahsetmek ve aykırı yerine deneyimlerimizi birbirimize bildirmek bizi umumi yerine motive ediyor" diyerek konuştu.

Ayşe Begüm Onbaşı, bundan sonraları gayrı branşların da ayak topu desteklendiğini ve başarıların konuşulduğunu belirterek, şu halde konuştu:

"İlgilendiğimiz branşlar aşırı ıvır zıvır yaşlarda başladığımız ve aşırı hararetli düzen bağı ve antrenmanlar yaptığımız branşlar. Ben 10 yaşından bu yana dünya haricinde ulusal yarışmalara katılıyorum. O süreçten itibaren ortak gelişmenin içerisindeyim. Bu janr branşların gelişim göstermesi düşünmek de ortak manada akla yatkın yatırımların yapıldığını gösterir. Ben bu halde düşünüyorum. Hem sporcuya, hem antrenörlere bununla birlikte velilere akla yatkın yatırımların, akla yatkın telkinlerin yapılması sonucunda, yayıncı ki bizim gösterdiğimiz azmi de ortak kenara koyarak bahsetmek istiyorum. Gerçekten hem gelişmenin sağlanmasına bununla birlikte başarıların gelmesine etmen oluyor. Futbol herhangi ortak ne denli vatanımızda ehemmiyetli ortak alan olsa da gayrı branşların da konuşuluyor olması ve desteklenmesi, taraftarı olduğum ve hakeza ortak branşla ilgilendiğim düşüncesince bunu destekleyenler karşısında aşırı şişman ortak devlet duyuyorum. Sadece cimnastik değil, gayrı topu topu branşların desteklenmesi ve gösterilmesi yönünde aşırı mutluyum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?