Spor

Avrupa’da transfer hareketliliği sürüyor

Avrupa'da transfer devri hareketliliği sürerken, ilkin İngiliz takımlarının transfer emek harcamaları ön plana çıkıyor. Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, müşterek fasıl ismi Fenerbahçe ile anılan Divock Origi'nin bu transfer çağında grup kalacağını açıkladı.

Avrupa’da transfer hareketliliği sürüyor
14-01-2022 18:52

Liglerde ikinci transfer devri düşüncesince çalışmalarını sürdüren Avrupa ekiplerinde çabukluk sürüyor. Manchester United'da uygulayım yönetmenlik düşüncesince Paris Saint Germain'in hocası Mauricio Pochettino ismi ön plana çıkarken, İngiliz kadrosu başkaca Napoli'nin 25 yaşındaki ılımlı sektörü Fabian Ruiz düşüncesince de temaslarını sürdürüyor.

West Ham United'ın İngiliz forveti Jarrod Bowen'in Liverpool'a boşluk transfer çağında gitmesi gündemde toprak alıyor.

Öte taraftan acemi birlikte oluşum içerisine giren Newcastle United; Norwich'ten Todd Cantwell,

Sevilla'dan Diego Carlos,

Fiorentina'dan Nikola Milenkovic,

Lille'den Sven Botman'ı transfer buyurmak düşüncesince çalışmalara başladı.

Southampton, Chelsea'den kiraladığı ileri uç oyuncusu Armando Broja'yı sürekli namına ekibine eklemek düşüncesince mavi-beyazlılara öneri sundu.

Borussia Dortmund ise Chelsea'nin Danimarkalı futbolcusu Andreas Christensen'i boşluk transfer çağında takımına müdahale buyurmak istiyor.

Origi, Liverpool'da kalıyor

Liverpool'un Belçikalı forveti Divock Origi takımda kalıyor. Bir fasıl ismi Fenerbahçe ile anılan 26 yaşındaki topçu düşüncesince Teknik Direktör Jurgen Klopp açıklamalarda bulundu.

Origi'nin sakatlığı hasebiyle otama sürecinde bulunduğunu tamlayan Klopp, "Hayatta nasıl sonuçlanacağı mahsus olanaksız lakin kendisi bu transfer çağında takımdan ayrılmayacak. Origi, otama süreci sonra takıma iri ulama sağlayacak" dedi.

Ozan Buğra Koşar
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?