Spor

Antalyaspor Lucas Martins'i kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Brezilyalı ölçülü ortalık oyuncusu Fernando Lucas Martins'i 1,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Antalyaspor Lucas Martins'i kadrosuna kattı
17-01-2022 15:40

Ara nakil çağında kadrosuna Admir Mehmedi'yi katarak başlamış olan Fraport TAV Antalyaspor'da ikinci imzayı ise Brezilyalı Fernando Lucas Martins'e attı. Fenerbahçe müsabakasını tribünden izlem fail 29 yaşındaki ön son adam oyuncusu, kendisini, 1.5 yıllğına Antalyaspor'a bağlayan imzayı attı. Antalyaspor Kulübü resmi Twitter adresinden icra ettiği açıklamayla oyuncunun transferinin tamamlandığını videolu tanıtımla duyurdu.

"ZAFER NE KADAR ZORSA MUTLULUK O KADAR BÜYÜK OLUR"

Yeni nakil Martins çekilen videoda, “Karşılaştığı önceki zorlukta vazgeçenler, bu videoteyp sizin düşüncesince değil. Kötü günde çekip gidenler, sizin düşüncesince de değil. Bu videoda sahada savaşan, savaş eden, ekibi düşüncesince elinden geleni ortaya koyan birtanesini görüyorsunuz. Yani formanın hakkını verecek birini. Zafer ne derece zorsa kazanmaktaki büyüklük o derece iri olur" ifadelerini kullandı.

Deneyimli ılımlı ortalık oyuncusu, en akıbet Çin takımlarından BJ Guoan'da biçim giyerken, 1 senedir yeşil sahalara çıkmıyor. Martins, pakt kariyerinde 303 pik çıkıp 31 gole imza atarken, 8 defa de Brezilya ulusal grup formasını terletti. Lucas Martins, Antalyaspor'da 20 numaralı formayı giyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?