Spor

Altay Bayındır: En derinden üzgünüm

Fenerbahçeli topçu Altay Bayındır, 'Konya’da meydan ortamında sakatlıktan ari kendisine hissettiklerim, çağ hala canımı acıtıyor. Üzgünüm, hakkıyla kalbimin en derininden üzgünüm' dedi.

Altay Bayındır: En derinden üzgünüm
02-11-2021 18:14
Fenerbahçeli topçu Altay Bayındır, "Konya’da ortalık süresince sakatlıktan ari namına hissettiklerim, zaman hala canımı acıtıyor. Üzgünüm, hakkıyla kalbimin en derininden üzgünüm" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor ile savaş etti. Rakibiyle çarpışıp omzundan sakatlanan Altay Bayındır, karşılaşmanın 72'nci çabucak gözyaşları süresince yerini Berke Özer'e devretmişti. Omzunda fay belirleme edilmemiş bulunmasına karşın acromioclavikuler seperasyon gözlemlenen Altay Bayındır, kalburüstü müşterek harekât geçirdi. Sosyal iletişim araçları hesabından izah eden Altay Bayındır, şu ifadeleri kullandı: "Cuma günü Konya maçı düşüncesince yola çıkarken, en iri motivasyonum, takımıma, arkadaşlarıma henüz müşterek tomar ulama vermek; tamamıyla arkamda metin duran camiamı bahtiyar etmekti. Maalesef olmadı. Konya’da ortalık süresince sakatlıktan ari namına hissettiklerim, zaman hala canımı acıtıyor. Üzgünüm, hakkıyla kalbimin en derininden üzgünüm. Takımımdan böylesi ehemmiyetli müşterek çağda ayrı kalmak, mutluluğu da mutsuzluğu da paylaşamamak baş döndürücü iri müşterek yalnızlık. Ameliyatı eden doktorumuz kalburüstü müşterek cerrahi müdahale geçirdiğimi söyledi. İnanıyorum öngörülerden henüz çabuk ve henüz çelimli döneceğim takımıma. Bu süreçte, dobra dileklerini, dualarını esirgemeyen ve beni müşterek saniye olsun bekâr bırakmayan Büyük Fenerbahçe Ailem ilkin kazanmak üzere, tamamı sporseverlere teklifsizce nazarıitibar ve destekleri düşüncesince teşekkürname ederim. Yakında baştan müzakere etmek üzere."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?