Spor

Alfons Groenendijk: 'Hayal kırıklığı diye tabir edebileceğim bir maç'

Antalyaspor Teknik Direktörü Alfons Groenendijk, Trabzonspor'a erinç izlettirdikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını kaydederek, Konyaspor'a aşınmış oldukları düşüncesince hayalet kırıklığı yaşadıklarını tabir etti.

Alfons Groenendijk: 'Hayal kırıklığı diye tabir edebileceğim bir maç'
18-12-2021 19:34
Antalyaspor Teknik Direktörü Alfons Groenendijk, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 1-0 yenik oldukları pik bağlı matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. 1-0'lık mağlubiyetin kendileri düşüncesince hayalet kırıklığı bulunduğunu tamlayan Alfons Groenendijk, “90 artılarda mevrut goller gelişigüzel devir üzücüdür. Antalya'ya minimum 1 puanla dönmeyi amaçlıyorduk. Tabii ki 3 nokta düşüncesince geldik fakat puanla dönebilirdik. Üzülmeye maatteessüf ki zamanımız yok. Çünkü 2 zamanımız mevcut Kasımpaşa maçı için. İlk yarıyı değerlendirecek olursak; dobra başladık, biraz punt yakaladık. Ancak bunları kullanamadık. İkinci nısıf ise, müstelzim planları yaptık fakat oyuna yansıttığımızı düşünmüyorum. Onlar üzerimize koyu bir halde geldi. Oyuna giren Mpoku yardım sağlamış oldu onlar adına. Biz savunmada birtakımı güçlük çektik diyebilirim” biçiminde konuştu.

Trabzonspor'a dirlik izlettirdikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Groenendijk, “Taçtan bir gol yedik. Bu da benimseme edilmesi ağır bir durum. Çünkü duran global ve olmaması müstelzim bir dakikada bu halde bir gol yerseniz akıbet maatteessüf can sıkıcı olacaktır. Hayal kırıklığı diye tabir edebileceğim bir maç. Ancak bunlar futbolda var. Hemen başımızı kaldırıp, 2 devir sık düzen bir halde hazırlanıp üçüncü devir Kasımpaşa'ya dirlik müstelzim futbolu izlettirmek düşüncesince çalışacağız” diye konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?