Politika

AK Parti'li Şen: 'Teşkilat Akademisi'nin ilk dersini Cumhurbaşkanı'mız verecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, AK Parti'nin 93 bin nefis 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı' düşüncesince erte başlama vereceğini, ilk dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirterek, 'Derslerimiz, C

AK Parti'li Şen: 'Teşkilat Akademisi'nin ilk dersini Cumhurbaşkanı'mız verecek
06-10-2021 13:38
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, AK Parti'nin 93 bin yabanlık 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı' düşüncesince ferda başlama vereceğini, ilk dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirterek, "Derslerimiz, Cumhurbaşkanı'mızın açım konuşmasıyla başlayacak. Bu eğitimler kararında etraflı maksat 2023 seçimleri" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Şen, 7-8-9 Ekim'de düzenlenecek 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı' ile ilgilendiren AK Parti Genel Merkezi'nde matbuat toplantısı düzenledi. Şen, ferda derinlemesine terbiye maratonunun başlayacağını belirterek, "İl başkanları burada olacaklar. 3 bakımevi gibi şişman müşterek teşkilatımız var. 93 bin insandan oluşuyor. 3 bakımevi il başkanları önderlik okuluyla maratonu başlatıyoruz. Tüm bu sonbahar mevsimini eğitimle geçireceğiz. Her hafta sonu müşterek alanda olacak. Toplamda 10 hafta süresince eğitimlerimiz bitmeme edecek. 12 anne mevzuda derslerimiz olacak, 6’şar saatten rastgele hafta sonunu eğitimlerle geçireceğiz. Biz şişman müşterek teşkilatız, girmiş bulunduğu rastgele tarzı müşterek numara şekilde kazanmış, zaferden zafere koşmuş, sonsuz hücum halinde, sonsuz utku gibi müşterek teşkilat, müşterek siyasetçi partiyiz ve sonsuz ülkenin iktidarında ergin müşterek partiyiz. Birinci 20 sene hakeza geçti, ikinci 20 sene da zaferden zafere, elan şişman müşterek Türkiye ile geçecek" dedi.

'NASIL PÜSKÜRTÜLECEĞİNİ EĞİTİMLERİMİZDE AKTARACAĞIZ'

Mustafa Şen, AK Parti'nin Türkiye'ye kelimesiz bükülme dönemi yaşattığını belirterek, "Bu kelimesiz devrimler dönemi icraatlar üstünden dünkü müşterek dille baştan teşkilatlarımızın rastgele kademesindeki arkadaşlarımıza aktarılacak. Onlar da topu topu seçmenlerimize ve yurttaşlarımıza aktaracak. İletişim, politik iletişim, toplumsal medya, sayısal medya, fakat bunun içinde maatteessüf iletişim araçları dediğimizde, toplumsal iletişim araçları dediğimizde, müşterek dezenformasyonla dirlik karşıyayız. Buna dirlik neler yapılacağı, bunun elbette püskürtüleceği konuşulacak, müşterek terbiye gibi etraflı katılımcılara aktarılacak. Bununla baş başa müşterek obje elan yaşıyor Türkiye, gayrinizamı savaş gibi iktidarın ilişkin geliniyor. Bunu maatteessüf aykırılık yapıyor. İç ve aut mihraklarla eş çalışmalar, usuller, yöntemlerle hesabına 'siyaset, muhalefet, politik iletişim, toplumsal medya, sayısal iletişim' dedikleri; fakat esasta düzensiz savaş usulleriyle yöntemleriyle bütünleşmiş edilmiş müşterek bölüm hilelerle iktidarın ilişkin geliniyor. Bütün bunların da hepsinin ne bulunduğu biricik hiç görülecek, elbette püskürtüleceğini eğitimlerimizde aktaracağız" niteleyerek konuştu.

'CUMHURBAŞKANI'MIZIN AÇILIŞ KONUŞMASI İLE BAŞLAYACAK'

AK Parti'li Şen, derslerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açım hitabı ile başlayacağını söyleyerek, "Biz etraflı teşkilatlarımızda terbiye gerekseme analizleri yaptık. 93 bin kişiyle müşterek terbiye gerekseme analizi yaptık. Bunun ilmî manada kullanılabilir 56 bin istifham formunun işlenmesiyle sonuçlarına ulaştık. Derslerimiz Cumhurbaşkanı'mızın açım konuşmasıyla başlayacak. Cumhurbaşkanı'mızın görkemli hitabetiyle müşterek terbiye süreci başlıyor. Bu eğitimler kararında etraflı maksat 2023 seçimleri. Yeni umumi kurulumuzda '2023 seçimlerini kazandığımızı düşünüyoruz, o sonlanmış oldu 2024'e bakıyoruz' niteleyerek müşterek söylemimiz var. Buna hakkıyla inanıyorum" dedi.

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca planlı eğitimlerin ilk aşaması, 7-9 Ekim'de 'Liderlik Okulu' kapsamında başlamış olacak ve bu eğitimlere 81 il anne kademe, eş kolları ve çaylaklık kolları il başkanları katılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?