Spor

22. Golf-Mad Pro-Am Turnuvası'nda zafer Max Kramer'in

Golf-Mad kabilinden Antalya'da bu sene 22'ncisi planlı Golf-Mad Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyonluğa vasıl Alman Max Kramer, 5 bin avroluk mülk ödülünün de sahibi oldu.

22. Golf-Mad Pro-Am Turnuvası'nda zafer Max Kramer'in
12-12-2021 16:07

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde mevcut ortak otelin golf alanlarında oynanan 22. Golf-Mad Pro-Am Turnuvası'nda, 27 ülkeden 42'si meraklı 168 golfçü yarıştı. Üç çağ devam eden turnuvada gross kategorisinde Alman Max Kramer 192 gross skorla ortak numara oldu. Kramer amma velakin 5 bin avroluk servet ödülünün de sahibi oldu. İkinciliği Sırbistanlı Mihailo Dimitrijevic 212 gross skorla elde ederken, Bülent Altıntaş da 213 gross skorla turnuvayı üçüncü tamamladı.

Takımlarda Alman Max Kramer, Alexander Schwarz, Franz Schwarz ve Rosemarie Riederer'den oluşan Almanya ekibi birinciliği elde etti. Gencer Özcan, Taylan Dönmez, Ercan Badem ve Monty Knees'ten oluşan Türkiye ekibi ikinci, Jurgen Maurer, Dinu Pescariu, Florin Segarceanu ve Adolf Baclea'dan oluşan Avusturya ekibi üçüncü oldu.

Deliğe en DOĞRU çarpış ödülünü hanımlarda Rus Silvia Naishuller, beylerde İngiliz Steven White, en levent boylu çarpış ödülünü ise hanımlarda Rus Natalia Zarudnaya, beylerde Taylan Dönmez kazandı.

Turnuvaya dereceye girenler düşüncesince rütbe töreni ve ön gösterim düzenlendi. Törende ödüller, Akkanat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Akkanat ile düzenleme sorumlusu ve Golf- Mad Türkiye Direktörü Bekir Kara çeşidinden arz edildi. Dereceye girenlere başkaca 1 haftalık konaklama ile tayyare bileti verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?