Spor

17 yaşındaki Anıl Özeşker, enduro yarışlarında kupaları topladı

Antalya Kumluca Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü sporcusu Anıl Özeşker, enduro yarışlarında çoluk çocuk kategorisi ve umumi klasmanda Türkiye birincisi oldu.

17 yaşındaki Anıl Özeşker, enduro yarışlarında kupaları topladı
26-12-2021 15:58

Türkiye Süper Enduro Motosiklet şampiyonu Anıl Özşeker, 18 Aralık'ta İstanbul Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu kabilinden planlı törende Türkiye Süper Enduro şampiyonluğu, Türkiye Enduro şampiyonluğu ve Türkiye Süper Enduro umumi tasnif üçüncülüğü kupalarını aldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu kabilinden ayrı ayrı alanlarda planlı sıkıca mücadelelerde böke bulunan Anıl Özşeker, federasyonun düzenlemiş olduğu değme yarışmaya ortaklık sağladı.

"Yarışmalarda derecelere girdim"

Kumluca Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü sporcusu Anıl Özşeker icra ettiği açıklamada, "Çocuk yaşlarımdan bu yana yarış motosikleti kullanıyorum. Çok çalıştım. 2020 senesinde Kemer'de planlı Sea To Sky Kemer Motosiklet Yarışmaları'nda evvel kat arsıulusal ortak yarışmaya katıldım. Bu yarışmalarda dereceye girdim. Bu başarımdan sonradan önüm açıldı. Ondan sonradan katıldığım kâffesi yarışmalarda muvaffakiyet elde ettim" dedi.

Ramazan Sarıkayalı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?