USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'

Çaykur Rizespor'un Kongolu yıldızı Yannick Bolasie, “Artık ortak maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor” dedi.

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'
19-10-2021 16:23

Süper Lig'in sonuç sırasına çıpa atan Çaykur Rizespor, ligin evvel 9 haftasında hoppadak 1 benek toplayabildi. Kötü gidişata birlikte dur düşünmek talip yeşil-mavili takım 23 Ekim Cumartesi haset vakit 13.30'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Kasımaşa'dan 3 benek alarak bundan hakeza taraftarını sevindirmek talip Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki şimal angıç oyuncusu Yanncik Bolasie, Rizespor'a gelmeden ilkin yegâne başına antrenmanlar haricinde uğur boncuğu hazırlığı olmadığını, buna karşın performansının güzel bulunduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bolasie, “Ben buraya gelirken birlikte dinlenme kampı geçirmedim, rastgele birlikte takımla dinlenme kampı yapmadığımı, hoppadak yegâne çalıştığımı söyleyebilirim. Eğer bu biçimde değerlendirirseniz, yegâne başıma icraat yaparak aracısız maçlara çıktığımı değerlendirirseniz ego şu anne kadarki performansımı baş döndürücü güzel namına değerlendirebilirim. Benim gayem taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak. Onun düşüncesince değme güzeşte çağ şimdi birlikte tomar çalışıyorum, elimden geleni hazırlamaya çalışıyorum. Zaman naşir bunun belirleyicisi olacak. Ben iyisini hazırlamaya çalıştıkça ve işler önünde gitmeye başladıkça, skorlar da geldikçe taraftarın beklentisini karşılayabileceğimi düşünüyorum” diyerek konuştu.

Kariyerinde şimdi ilkin fevk üstüne üstlük maç kaybının 3'ü geçmediğini, hakeza birlikte durumun ise evvel defa başına geldiğini vurgulayan Bolasie, "Kötü gidişatı bilakis döndüreceğiz. Böyle birlikte giriş on paralık yaşamamıştım. Tabi ki bizler düşüncesince baş döndürücü üzücü. Şu anne derece kariyerimde herhalde en birlikte tomar 3 defa yenik oldum. Daha sonra bunu çevirmeyi başarmıştık. Ben burada da bunu çevireceğimizi düşünüyorum. Bu durumun eğreti bulunduğunu düşünüyorum. Ne efsus ki az buçuk yıldızı düşük maçlar da oynadık. Bu şanssızlıklarımızı da kıracağımızı düşünüyorum. Eğer antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya ansıtırsak ve sahaya yansıttığımızda da hakemler açısından, oynanan oyunlar açısından da az buçuk şimdi şansımız emir subayı giderse ego bu işi çevireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ailesi gelmediği düşüncesince hâlâ birlik namına takıma uyarlanmış olmadığını tamlayan şimal oyuncu, “Adapte kazanmak düşüncesince elimden mevrut değme şeyi yapıyorum. Tam uyarlanmış miyim? Ailemin gelmesini bekliyorum. O sebepten birlik uyarlanmış olduğumu söyleyemem fakat elimden geleni yapıyorum. Sahada da adaptasyonumu en fevk seviyeye çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Kasımpaşa maçında sahadan galip boşanmak istediklerini dile getiren Bolasie, “Kasımpaşa maçı şu anne derece oynadığımız maçlardan ayrımlı birlikte maç olmayacak. Hepsinin kıymeti aynı. Bizim bundan hakeza birlikte maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. talih değme devir şimdi birlikte tomar çalışanın, şimdi birlikte tomar uğraş edenin yanındadır diyerek düşünüyorum. Bizim bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak birlikte giriş yapacağız diyerek düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Daha ilkin ayak topu oynadığı İngiltere ile Türkiye arasındaki yargıcı farklarının sorulması üstüne Bolasie, “Kişisel namına hakemler ile ilgili baş döndürücü birlikte tomar birlikte nesne beyan etmek istemiyorum. Çünkü ego öz açımdan sahada neyi şimdi güzel yapabilirim, neyi şimdi akla yatkın yapabilirim düşüncesinin peşindeyim. Hakemler ortada İngiltere'de de burada da baş döndürücü birlikte ayırt göremiyorum. O mevzuyla ait birlikte nesne beyan etmek istemiyorum. Takım namına şansın az buçuk şimdi bizim yanımızda olmasını bekliyorum” yanıtını verdi.

Hasan Fehmi Demir – Osman Kubilay Küçükmustafa
 

İLGİLİ HABER
Hamza Hamzaoğlu: Kasımpaşa maçıyla geçmişe birlikte sünger tefriş etmek istiyoruz Hamza Hamzaoğlu: 'Kasımpaşa maçıyla geçmişe birlikte sünger tefriş etmek istiyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler