USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vitor Pereira: Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında ferda Belçika mümessili Antwerp'i mihman edecek bulunan Fenerbahçe'de fen yönetmen Vitor Pereira ile topçu Ferdi Kadıoğlu, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde planlı matbuat toplantısına katıldı.

Vitor Pereira: Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz
20-10-2021 17:14

Hem kendileri düşüncesince bununla beraber rakip düşüncesince aşırı ehemmiyetli beraberinde pik çıkacaklarını kail Pereira, "Avrupa Ligi'nde mücadeleye sürdürmek düşüncesince 3 puan aşırı önemli. Yunanistan'da 2-1 kaybettiler, evlerinde Frankfurt'a 1-0 kaybettiler. Seviyelerin aşırı yaklaşan bulunduğunu görebiliyoruz. Biz az buçuk henüz sınama edinmiş olacağız, buna ihtiyacımız var. Bazen zekayla oynamaya ihtiyacımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

"BU MAÇTA 3 PUAN ALMANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ"

"Futbol hakkıyla çetin beraberinde iş, çetin beraberinde meslek" diyen Vitor Pereira, şunları söyledi:

"Böyle biçimsiz beraberinde meyve aldığınızda beraberinde güneş sonradan acemi beraberinde tepki göstermeniz gerekiyor. Bir ahir maçı düşünmeniz gerekiyor. Burası ayrıksı beraberinde turnuva. Bizim kafamızdaki çipi değiştirmemiz gerekiyor. Bu turnuvada henüz aşırı tecrübeye ihtiyacımız var. Olympiakos maçında da bunu edindik. Sadece duygularla oynayamazsınız. Zekanızla da oynamanız gerekiyor. Taktiksel dengemizi kaybetmeden oynayıp, beraberinde tepki göstermemiz gerekiyor. Bu maçta 3 puan almanın aşırı ehemmiyetli bulunduğunu biliyoruz."

Takımın formasyonuyla ilişik gelen soruya cevap sağlayan Portekizli beceri adam, "Yine formasyonla ilişik beraberinde soru... Formasyonla ilişik konuşmaktan yoruldum. Bu dizilişle ilişik beraberinde boyut değil. Futbol davranışlardır, formasyonlar değişebilir" niteleyerek konuştu.

"TÜRKİYE'YE BAHANE GÖSTERMEYE GELMEDİM"

Bir ilk maçta yaşanmış bulunan olayların yarınki karşılaşma önceleri beraberinde mazeret kendisine gösterip gösterilmeyeceği dair gelen soruya Pereira, "Hiçbir obje mazeret olmamalı. Türkiye'ye de mazeret göstermeye gelmedim. Burada dört dörtlük beraberinde küme olmadığını biliyordum gücün gittiğim tek küme de dört dörtlük değildi. Herkes ne konumda olursa olsun kendini geliştirmeli. Ben de kendimi gelişigüzel sabık güneş geliştirmeye ve hatalarımızı düzeltmeye çalışıyorum. Hakemler de bunu yapmalı. Kendilerini çözümleme yazar hatalarını düzeltmeliler. Son maçta aldığımız sonuç, istediğimiz beraberinde meyve değildi gücün erte bizim düşüncesince mental kendisine çelimli olduğumuzu belirtmek düşüncesince acemi beraberinde fırsat. Biz hakkıyla beraberce olduğumuzu, kadro ruhuna ehil olduğumuzu ve tam beraberinde taraftarımız bulunduğunu belirtmek ve bu maçı doğrultmak istiyoruz. Hepimiz kendimizi geliştirmeliyiz, hatalarımızı düzeltmeliyiz. Hakemler de bu şekilde" cevabını verdi.

"OYUNCULARIN DA İNSAN OLDUĞUNU UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR"

Son kendisine menfaatlerini geliştirmeleri icap ettiğini fakat aşırı beraberinde tomar karşılaşma oynadıklarını hatırlatan Pereira, "Biz oynadığımız maçlarda rakibimiz 10 erkek zait kaleciyle topun peşinde oluyor. Kolay değil bu maçlar. Açık bulunan maçlarda gol çarpmak henüz emeksiz oluyor. Bize gönül rahatlığı 10 kişiyle topun arkasına geçmesinin nedenleri elbette ki bizlere hürmet duymaları. Bizim onlardan çelimli olduğumuz anlamına geliyor. Tabii ki tığ seviyeyi artırmalı ve henüz aşırı çalışmalıyız. Çok beraberinde tomar karşılaşma oynuyoruz. Bu açıdan seviyeyi arttırmak aşırı da emeksiz olmuyor. Lige boşluk sunulan ulusal boşluk dönemlerinde de oyuncularımızın bir çok aşırı burada olmuyor. Yapacak beraberinde obje yok, çağcıl ayak topu böyle. Şimdi Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nın sayılarının artırılması ve henüz beraberinde tomar turnuva yapılması gündemde. Tabii ki henüz beraberinde tomar turnuva henüz beraberinde tomar karşılaşma erişmek ve henüz beraberinde tomar servet demek. Ama oyuncuların da insanoğlu bulunduğunu unutmamamız gerekiyor. Biz de nice iş ve sakatlıkla karşılaşıyoruz. Bu mevzuyu az buçuk henüz düşünmeliyiz. Ben henüz beraberinde tomar gol çarpmak istiyorum, kalemde gol gitmek istemiyorum. Umarım ilerleyici devirde bunu başarırız" niteleyerek laflarını noktaladı.

FERDİ KADIOĞLU: UMARIM GÜZEL BİR SONUÇ ALIRIZ

Fenerbahçeli topçu Ferdi Kadıoğlu ise erte iyi beraberinde karşılaşma oynayacaklarını söyleyerek, "Bizim için, oyuncularımız için, kulübümüz düşüncesince iyi beraberinde karşılaşma olacak. Aynı sürede emektar kadro arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız, onları yeniden gitmek iyi olacak. Umarım iyi beraberinde meyve alırız ve Avrupa'da iyi beraberinde iş çıkarırız" dedi.

"KENDİMİ BU POZİSYONDA RAHAT HİSSEDİYORUM"

Teknik yönetmen Vitor Pereira geldiğinden buyana cenah bekte fariza almasıyla ilişik gelen soruya Ferdi Kadıoğlu, "Şu anda bu pozisyondayım zira acemi hocamızla beraberce acemi beraberinde formasyonda oynuyoruz. Hocamız da beni bu pozisyonda tehyiç yapmak istediğini söyledi. Ben de gelişigüzel sabık güneş bu pozisyonda iyi bir vaziyete geliyorum. Kendimi bu pozisyonda şen hissediyorum. Hocamız beni nereye koyarsa orada oynarım" cevabını verdi.

"3 FARKLI MİLLİ TAKIMI SEÇME İHTİMALİM VAR, HENÜZ KARAR VERMEDİM"

Milli kadro seçimiyle ilişik mütekellim Kadıoğlu, "Tabii ki çetin beraberinde karar. 3 değişik ulusal ekibi seçilmiş ihtimalim var. Henüz beraberinde değişmeyen vermedim. Karar verdiğimde hacısı hocası görecektir. Benim yapmam gereken, götürümlü düşünüp akıllıca beraberinde değişmeyen vermek" niteleyerek konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Ferdi Kadıoğlu meyve kendisine yarınki maçta gelişigüzel şeylerini vermeleri icap ettiğini kaydederek, "Son maçta görüntü kırıklığına uğradık gücün şu anda bunu değiştiremeyiz. Yarınki maçta gelişigüzel şeyimizi vermeliyiz ve beraberinde ilk maçı telafi etmeliyiz. Gerçekten ehemmiyetli beraberinde maç. Elimizden gelenin en iyisini belirtmek istiyoruz" ifadelerini kullandı ve laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler